Suoraan sisältöön

Tervetuloa kevätjuhlaan 29.5.

Sylva mahdollistaa syöpää sairastavien lasten perheille kevätjuhlan 29.5. kello 17 alkaen. Tapahtuman tuottaa Mamageri Oy/Elina Viljamaa. Elina toimii Pohjanmaan syöpäyhdistyksen syöpää sairastavien lasten vanhempainkerho Eppuleiden toimikunnassa. 

Kevätjuhlan taikuudesta vastaa Kristian Backman. Kristian on 24-vuotias taikuri joka on kotoisin Etelä-karjalan ytimestä – Imatralta. Kipinä taikuuteen on syttynyt varhain, jo 15 vuotta sitten, kun televisiosta pyöri David Copperfieldin TV-spesiaali. Siitä lähtien Kristian on hämmästyttänyt lukuisissa erilaisissa tilaisuuksissa aina yritysjuhlista lastentapahtumiin ja risteilyaluksista jopa aina Hartwall-arenalle asti.

Etätaikashow on koko perheelle sopiva interaktiivinen esitys, jossa yleisö ei vaan katso esitystä vaan on osana sitä! Kristianilla on videon kautta tapahtuvasta taikuudesta vuosien kokemus, hän on muun muassa voittanut videotaikuuden SM-kisat ja hänet on palkittu Pohjoismaiden suurimmassa YouTube-tapahtumassa.

Tämä show saa varmasti unohtamaan hetkeksi vallitsevan tilanteen ja rajoitteet!

Tiina Ask on laulaja-lauluntekijä, kitaransoitonopettaja ja lusikansoitonopettaja, joka tulee opettamaan meille helppoja komppeja lusikalla. Opetus toteutetaan interaktiivisesti yhdessä, joten otathan mukaasi kaksi ruokalusikkaa, paperia ja teippiä!

Joacim on 18-vuotias artisti, joka julkaisi ensimmäisen biisinsä 14-vuotiaana sairastuttuaan syöpään. Vuoden 2020 Joacim on työstänyt debyyttialbumiaan. Pääsemmekin tällä keikalla kuulemaan ensimmäisenä vielä julkaisemattomia biisejä, sekä monelle jo entuudestaan tuttuja tsemppibiisejä. Kuuntele Joacimin biisejä Spotifysta tai Youtubesta, että voit sitten keikalla laulaa mukana! Tällä keikalla mukana myös yllätysvieras. Keikan jälkeen myös luvassa meet & greet Zoomin kautta, jossa voitte kysyä kysymyksiä Joacimilta.

Tapahtuman aikataulu:

17:00 Taikuri Kristian Backman

17:30 Lusikansoitonopettaja Tiina Ask

18:00 Joacimin keikka + yllätysvieras + meet & greet

Tapahtuma päättyy n. 19.15

Mukaan tarvitset taikavoimia(!), kaksi ruokalusikkaa, paperia ja teippiä sekä hyvän bilemielen!

Osallistuminen on perheille maksutonta. 

Lunasta ilmainen lippusi osoitteesta www.semilive.fi/sylva

Joacim Spotifyssa

Joacim YouTubessa 

Toista video YouTubessa (aukeaa uuteen välilehteen)