Suoraan sisältöön

Tuettu perheloma Tanhuvaaran Urheiluopistolla 18.-23.10.

Sylva järjestää kolmelle perheelle tuettuja lomia alle 18-vuotiaan syöpää sairastaneen lapsen tai nuoren perheelle. Lomat toteutetaan yhteistyössä Hyvinvointilomat ry:n kanssa Sosiaali- ja terveysministeriön Veikkausvoittovaroista myöntämällä avustuksella ja Sylvan tuella, joka maksaa perheiden omavastuuosuudet. Lomaan sisältyy majoitus perhekoon mukaisissa huoneissa/huoneistoissa, lomaohjelma ja täysihoitoruokailut. Perheet vastaavat matkakuluista lomapaikkaan. Tuetun loman hakeminen tai loman saaminen ei edellytä Sylvan jäsenyyttä, ja Sylva maksaa perheiden omavastuuosuudet.

Viiden täysihoitovuorokauden sisältö:
-aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala
-majoitus perhekoon mukaan
-yhteistä ohjattua ohjelmaa kaksi kertaa päivässä paitsi tulo- ja lähtöpäivänä
-perhelomilla kaksi kertaa kahden tunnin ohjattua lastenhoitoa 3-6 -vuotiaille lapsille

Tuettu loma myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Loma voidaan myöntää korkeintaan joka toinen vuosi.

Voit hakea Tanhuvaaran Urheiluopiston lomaa (18.-23.10.2020.) täyttämällä hakulomakkeen täällä 1.7.-31.8.2020.
– paperisen hakemuksen voi myös tulostaa Hyvinvointilomat ry:n sivuilta ja postittaa osoitteeseen: Hyvinvointilomat ry, Haapaniemenkatu 14, 00530 Helsinki

Voit kysyä lisätietoja lomista myös sähköpostilla osoitteesta toimisto@hyvinvointilomat.fi tai puhelimitse 010 830 3400 (ma-pe klo 9-12).