Suoraan sisältöön

Katso tallenne syövän myöhäisvaikutuksista SuomiAreenasta Porista

Kuinka alle 25-vuotiaana sairastettu syöpä vaikuttaa aikuisena? Millaista tukea ja palveluita syövän myöhäisvaikutusten kanssa elävä tarvitsee?

Sylva-säätiö ja Pfizer toteuttivat keväällä 2024 kyselytutkimuksen lapsena tai nuorena sairastetun syövän myöhäisvaikutuksista aikuisiällä. Tutkimuksesta julkaistiin raportti tämän kesän SuomiAreenassa.

Aihetta käsittelevä ensimmäinen tilaisuutemme: ”Lapsena tai nuorena sairastetun syövän vaikutukset aikuisiällä” oli tiistaina 25.6.2024 Porin Kaupungintalon pihan lavalla. Keskustelijoina olivat lastentautien ja lasten hematologian erikoislääkäri, dosentti Päivi Lähteenmäki (TYKS), kokemusasiantuntija Juulia, Suomen Syöpäyhdistyksen pääsihteeri Juha Pekka Turunen ja Sylva-säätiön tutkimus- ja kehitysjohtaja Antti Karjalainen.

Voit katsoa tilaisuuden tallenteena Katsomosta osoitteessa https://www.mtv.fi/video/a51ed0445561a917f859

Tervetuloa myös tutkimusraportin julkistustilaisuus pidettiin keskiviikkona 26.6. Satakunnan syöpäyhdistyksen tiloihin, kello 9.30-10.15, osoitteeseen Yrjönkatu 2 (2 krs) Pori.

Tilaisuudessa kuultiin raportin sisällöstä Sylva-säätiön tutkimus- ja kehitysjohtaja Antti Karjalaiselta sekä paikallisen kokemusasiantuntijan puheenvuoro.

#suomiareena #pori #sylvary