Suoraan sisältöön

Tule nuorten toiminnan asiantuntijaksi Sylvaan!

Haemme rohkeaa ammattilaista ja hyvää tyyppiä nuorten toiminnan asiantuntijaksi toimistollemme Helsinkiin, Kamppiin.

Nuorten toiminnan asiantuntija Sylvaan

Sylva on syöpää sairastavien nuorten ja nuorten aikuisten sekä heidän läheistensä toiminnan kehittämisen edelläkävijä. Haluamme tarjota merkityksellisen tehtävän haastavassa elämäntilanteessa olevien nuorten ja nuorten aikuisten parissa. Sydämen palo heitä kohtaan ja rohkea asenne ovat tässä tehtävässä tärkeitä ominaisuuksia.

Joka vuosi noin 150 alle 16-vuotiasta lasta ja noin 800 16–35-vuotiasta nuorta ja nuorta aikuista sairastuu syöpään Suomessa. Kun lapsi, nuori tai nuori aikuinen sairastuu, vaikutukset koko lähipiiriin ovat merkittäviä. Sylva ry:n tehtävä on toimia kanssakulkijana ja olla läsnä sairastuneiden ja heidän läheistensä arjessa, tarjota tietoa ja tukea syövän aiheuttamissa elämänmuutoksissa.

Syöpää sairastavien nuorten ja nuorten aikuisten toiminnalle ja ammatillisille palveluille on suuri tarve. Haluamme keskittää ja kehittää palvelujamme 13–18-vuotiaille syövän sairastaneille ja lapsena syövän sairastaneille, nykyään nuorille aikuisille sekä heidän läheisilleen. Aloittaessasi meillä pääset suunnittelemaan ja kehittämään näille kohderyhmille tarjottavia palvelukokonaisuuksia sekä kohderyhmäviestintää.

Käytännössä arkesi sisältää mm. verkossa ja somessa tapahtuvien palveluiden kehittämistä ja mahdollistamista, henkilökohtaista palveluohjausta, kurssien suunnittelua, ohjausta ja kehittämistä. Tehtävänäsi on myös kehittää yhteistyötä alueellisten toimijoiden kanssa.

Toimit asiakas- ja kuntoutustyön tiimissä nuorten ja nuorten aikuisten työalalla. Työparinasi on nuorten aikuisten kuntoutuksen asiantuntija ja teet myös läheistä yhteistyötä lapsiperhetyön asiantuntijan, vapaaehtoistoiminnan koordinaattorin ja kuvataideterapeutin kanssa. Saat kuitenkin tukea tärkeään työhösi koko Sylvan tiimiltä.

ODOTUKSEMME SINULLE 

  • Kokemus vaikeassa elämäntilanteessa olevien nuorten ja heidän läheistensä kohtaamisesta sekä heidän erityistarpeidensa huomioimisesta
  • Kokemus palvelujärjestelmistä ja palveluohjauksesta
  • Kyky hahmottaa suuria kokonaisuuksia ja kehittää rakenteita yhdessä verkoston kanssa
  • Innostus ja osaaminen nuorten kanssa toimimiseen verkossa ja eri sosiaalisen median kanavia hyödyntäen
  • Proaktiivinen toimintatapa itsenäisesti ja tiimissä, optimistinen asenne, halu palvella nuoria ja rohkeus kokeilla uutta
  • Soveltuva korkeakoulututkinto (AMK tai yliopisto) esim. sosiaali- ja terveysala, järjestö- ja nuorisotyö
  • Suomen ja englannin kielen sujuva taito

Tehtävä on sovittavissa 40–100% työajalla ja on määräaikainen vuoden 2019 loppuun. Määräaikaisuuden jatkomahdollisuudesta neuvotellaan kanssasi syksyllä 2019. Toivoisimme, että voisit aloittaa tehtävässä jo touko–kesäkuussa. Palkitsevan ja innostavan työn lisäksi saat työkaveriksesi työstään innostuneen, kannustavan ja mukavan tiimin. Hyvinvointiasi tukemaan meiltä löytyy hyvä työterveyshuolto, lounas- ja virikeseteliedut sekä säännölliset virkistys- ja kehittämispäivät. Työskentelemme hyvien kulkuyhteyksien päässä viihtyisissä tiloissa Graniittitalossa Helsingin sydämessä, kauppakeskus Kampin vieressä.

Voit kysyä lisätietoja tehtävästä toiminnanjohtaja Marika Arolta tiistaina 16.4. klo 16–17.30 ja tiistaina 23.4. klo 16–17.30 numerosta 050 3252 570. Emme valitettavasti ehdi vastata sähköpostitiedusteluihin.

HAKUOHJEET  

Jos haluat tulla tekemään rohkeaa työtä nuorten ja nuorten aikuisten parissa, täytä hakemus RecRightin kautta. Hakuaika tehtävään päättyy tiistaina 7.5.2019.

Toivomme sinun kertovan hakemuksessasi lyhyesti motivaatiostasi tehtävää kohtaan sekä liittävän hakemukseesi CV:n ja palkkatoiveen. Luemme kaikki hakemukset ja vastaamme kaikille hakijoille viimeistään noin viikko hakuajan päättymisen jälkeen. Haastattelut järjestetään toukokuussa ja päätös valinnasta tehdään sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointia ovat mahdollistamassa RecRight ja Duunitori. Lämmin kiitos yhteistyökumppaneillemme tuesta tärkeän asian puolesta.

Sylva ry on Suomen syöpäsairaiden lasten, nuorten ja nuorten aikuisten sekä heidän läheistensä valtakunnallinen yhdistys. Yhdistys on perustettu vuonna 1982. Alussa oli tärkeää saada lasten syöpäosastojen olosuhteet kuntoon. Vuonna 2017 toimintaamme luotiin uusi työala Fuck Cancer -kampanjan myötä: syöpää sairastavat nuoret aikuiset tulivat tärkeäksi osaksi Sylvan toimintaa. Nyt työmme painopiste on Sylvan ammatillisissa palveluissa sekä vapaaehtoistoiminnan kehittämisessä lapsiperheiden ja nuorten aikuisten parissa. Haluamme tarjota tiimillemme hyvän työpaikan ja mahdollistamme joustavan työnteon kulttuurin lisäksi rohkaisevan ilmapiirin uuden kehittämiselle.