Suoraan sisältöön

Tule viestintäpäälliköksi Sylvaan!

Haemme rautaista viestinnän ammattilaista ja hyvää tyyppiä kehittämään valtakunnallisen potilasjärjestön viestintää.

Viestintäpäällikkö Sylvaan

Sylva ry on syöpään sairastuneiden lasten, nuorten, nuorten aikuisten ja heidän läheistensä toiminnan kehittämisen edelläkävijä. Helsingin Kampissa sijaitsevassa toimistossamme työskentelee seitsemän innostunutta ja mukavaa ammattilaista – oletko sinä uusi työyhteisömme jäsen?

Lapsen, nuoren tai nuoren aikuisen sairastuminen syöpään on aina koko perheen ja lähipiirin kriisi. Sylva tarjoaa tavoitteellista ja ammatillista tukea sekä tietoa muuttuneessa elämäntilanteessa. Sylva haluaa tavoittaa jokaisen, jota lapsen tai nuoren aikuisen syöpä koskettaa. Tämän mahdollistaa tehokas, monikanavainen ja kohderyhmälähtöinen viestintä.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kokopäiväistä viestintäpäällikköä 1.8.2019 alkaen (tai sopimuksen mukaan). Tehtäviisi kuuluvat muun muassa:

 • Järjestön viestinnän kokonaisvaltainen suunnittelu, koordinointi, toteutus, budjetointi sekä kehittäminen ja arviointi.
 • Sisällöntuotanto esimerkiksi Sylva-lehteen, verkkosivuille, someen, brändijulkaisuihin ja vuosikertomukseen yhdessä Sylvan asiantuntijoiden ja ulkopuolisten kumppanien kanssa.
 • Vastuu yhtenäisestä brändistä ja visuaalisesta ilmeestä.
 • Yleisö- ja verkostotapahtumien sekä valtakunnallisten kampanjoiden kehittäminen, suunnittelu ja toteuttaminen yhteistyössä Sylvan asiantuntijoiden ja ulkopuolisten kumppanien kanssa.
 • Media- ja kumppanuussuhteiden luominen ja ylläpitäminen.
 • Julkinen puhuminen, viestinnän kouluttaminen ja yhteistyösuhteet.
 • Työyhteisön viestintäosaamisen kehittäminen, työkavereiden tukeminen ja sparraaminen viestinnän toteuttamisessa.

ODOTUKSEMME SINULLE 

 • Sinulla on kokemusta vaikuttavan, monikanavaisen, kohderyhmälähtöisen viestinnän suunnittelemisesta, toteuttamisesta ja kehittämisestä.
 • Suunnittelet, tuotat ja editoit sujuvia ja johdonmukaisia sisältöjä Sylvan eri kanaviin. Olet taitava kirjoittaja ja nautit kirjoittamisesta.
 • Sinulla on vahva ymmärrys median toiminnasta esimerkiksi toimittajan työkokemuksen tai mediayhteistyön kautta.
 • Olet yhteistyökykyinen ja proaktiivinen. Työskentelet tehokkaasti niin yksin kuin tiimissä.
 • Hahmotat suuria kokonaisuuksia ja kehität rohkeasti järjestön viestintää yhdessä tiimin, yhteistyökumppanien ja sidosryhmien kanssa.
 • Sinulla on käytännössä hankittua kokemusta digitaalisesta viestinnästä, seurantatyökaluista ja raportoinnista. Verkkosivumme ovat WordPress-pohjaiset ja toimimme Office365-ympäristössä.
 • Soveltuva korkeakoulututkinto (AMK tai yliopisto) sekä suomen ja englannin kielen sujuva kielitaito. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
 • Vähintään 3 vuoden monipuolinen kokemus vaativista viestinnän tehtävistä.

Pluspisteitä valokuvaus-, videotuotanto- ja kuvankäsittelytaidoista. Arvostamme innostunutta asennetta ja halua oppia uutta sekä kykyä tuoda uutta näkemystä viestintäämme.

Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen. Palkitsevan ja innostavan työn lisäksi saat työkaveriksesi työstään innostuneen, kannustavan ja mukavan tiimin – lähin työparisi on varainhankintapäällikkö. Hyvinvointiasi tukemaan meiltä löytyy hyvä työterveyshuolto, lounas- ja virikeseteliedut sekä säännölliset virkistys- ja kehittämispäivät. Työskentelemme hyvien kulkuyhteyksien päässä uusissa ja ergonomisissa tiloissa Graniittitalossa Helsingin sydämessä, kauppakeskus Kampin vieressä.

HAKUOHJEET  

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi RecRightin kautta sunnuntaihin 5.5.2019 mennessä.

Toivomme sinun kertovan hakemuksessasi lyhyesti motivaatiostasi tehtävää kohtaan sekä liittävän hakemukseesi CV:n ja palkkatoiveen. Luemme kaikki hakemukset ja vastaamme kaikille hakijoille viimeistään noin viikko hakuajan päättymisen jälkeen.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Marika Aro keskiviikkona 17.4. klo 16–17.30 sekä keskiviikkona 24.4. klo 16–17.30 numerossa 050 325 2570. Emme valitettavasti ehdi vastata sähköpostitiedusteluihin.

Rekrytointia ovat mahdollistamassa RecRight ja Duunitori. Lämmin kiitos yhteistyökumppaneillemme tuesta tärkeän asian puolesta.