Suoraan sisältöön

Vapaaehtoinen SylvaSomettaja – arvokas voimavara Sylvan viestintään

Hae Sylvan vapaaehtoiseksi SylvaSomettajaksi! SylvaSomettajien avulla viestitään Sylvalle tärkeistä ja ajankohtaisista asioista sekä tapahtumista. Vapaaehtoiset SylvaSomettajat seuraavat aktiivisesti Sylvan päivityksiä ja jakavat omissa kanavissaan Sylvan viestejä, somettavat yhdistyksen tapahtumista ja tuottavat sisältöjä eri kanaviin (myös Sylvan verkkosivut, esim. blogi) sekä sovitusti kaappaavat Sylvan tilit hoitaakseen.

SylvaSomettajan tehtävä mahdollistaa vapaaehtoisena toimimisen myös sellaiselle henkilölle, jolla on vain vähän aikaa vapaaehtoistoimintaan tai joka ei pysty osallistumaan vapaaehtoisena tapahtumiin. SylvaSomettajana voit toimia silloin kun sinulle itsellesi sopii, oman aikataulusi mukaisesti, missä ja milloin vain.

Tehtävässä toimiminen edellyttää kuitenkin, että:

  • sinulla on kännykkä, tabletti tai tietokone sekä verkkoyhteys
  • sinulla on oma Facebook-, Instagram- tai Twitter-tili tai jopa kaikki ja osaat käyttää niitä
  • olet oma-aloitteinen
  • pidät valokuvaamisesta ja osaat ottaa hyviä valokuvia
  • pidät kirjoittamisesta
  • sitoudut toimimaan Sylvan arvojen ja toimintaohjeiden mukaisesti

Hyvän mielen lisäksi saat merkityksellistä sisältöä vapaa-aikaan, virkistystä, lisäkoulutusta vapaaehtoistehtävään ja autat meitä tavoittamaan uusia ihmisiä viesteillämme. Lisäksi pääset osaksi ammattilaisten ja vapaaehtoisten yhteisöä.

Tehtävään valituille henkilöille järjestetään perehdytysilta Sylvan toimistolla keskiviikkona 17.4.2019 klo 17-19. Voit osallistua koulutukseen myös Skype-yhteydellä jos asut pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

SylvaSomettaja-vapaaehtoistehtävään voit hakea lähettämällä sähköpostia vapaaehtoistoiminnan koordinaattorillemme Elisabet Hallikaiselle elisabet.hallikainen@sylva.fi, jolta saat myös lisätietoja tehtävästä. Kerro sähköpostissa kuka olet, miksi haet tehtävään, mitä sometilejä käytät, missä päin asut ja miksi olisit hyvä SylvaSomettaja. Hae tehtävään 27.3.2019 mennessä.