Siirry suoraan sisältöön

Toiminta

Sylva toimii sinun ja läheistesi hyväksi järjestämällä vertaistukea, tapahtumia ja virkistäviä lomia. Lisäksi Sylva tiedottaa verkossa ja painetuissa julkaisuissa, kouluttaa ja tekee valtakunnallista vaikuttamistyötä.

Kun lapsi tai nuori aikuinen sairastuu syöpään, itse sairastunut ja tämän läheiset tarvitsevat käytännön tietoa sairaudesta, tukimuodoista ja kuntoutuksesta. Sylva auttaa ja tukee sairastuneita ja näiden läheisiä muun muassa tarjoamalla kursseja, lomia ja vertaistukea sekä tiedottamalla jäsenlehden, oppaiden, esitteiden ja sosiaalisen median kautta.

Autamme lasten, nuorten aikuisten ja läheisten kuntoutumisessa tarjoamalla heille virkistäytymistä tuetuilla lomilla sekä vertaistukea erilaisilla kursseilla.

Lisäksi tuemme lasten ja nuorten syöpäosastojen hoitohenkilökunnan työtä muun muassa järjestämällä valtakunnallisia koulutuspäiviä lääkäreille, hoitajille ja erityistyöntekijöille.

Tuemme toiminnallamme myös syöpätutkimusta ja vaikutamme poliittisiin päätöksentekijöihin tekemällä aloitteita ja uudistusehdotuksia lasten ja nuorten aikuisten syövän hoidon, sosiaaliturvan ja psykososiaalisen tuen parantamiseksi.

Lue lisää palveluistamme lapsiperheille ja nuorille aikuisille sekä hoitohenkilökunnalle.

Toimintakertomus

Hallitus

Sylva ryn säännöt

Arvot

Historiikki