Suoraan sisältöön

Korpiklaanilta partaöljy - tuotto ohjataan hyväntekeväisyyteen

Mediatiedote 11.10.2020                               Huom! Julkaisuvapaa 15.10. klo 12.00

Korpiklaani, Partawa sekä parrakkaiden miesten hyväntekeväisyysklubi Mad Viking Finland ry ovat yhteistyössä luoneet limited edition – partaöljyn, jota tehdään myyntiin 2000 kappaletta. Jokaisesta myydystä partaöljystä ohjataan 5€ lasten ja nuorten syövän vastaiseen työhön SYLVA Ry:lle.

Partawan toimitusjohtaja Mika Poikonen on hyvin tyytyväinen uuteen öljyyn: ”Öljyn nimi on Korven Kyynel ja se on tuoksultaan erittäin havuinen ja kuten bändin lähes saman niminen laulu kertoo, suoraan ”Metsän silmistä”. Partaöljy on valmistettu Suomessa ja nimeään kunnioittaen täysin luontaisista aineksista. Korven Kyynel pitää huolen parrasta ja ihosta sekä auttaa syöpään sairastuneita lapsia ja nuoria.”

Partawa ja Mad Viking Finland aloittivat viime vuonna hyväntekeväisyyden bändiyhteistyön kautta Turmion Kätilöiden kanssa, jolloin valmistui Kätilöiden ”Viimeinen voitelu”-partaöljy. ”Kun kysyimme Korpiklaania tälle vuodelle, bändi oli heti valmis mukaan. Ja jos Turmion Kätilöt oli iso bändi, niin nyt Korpiklaanin kanssa täytyy valmisteluissa huomioida kansainvälisyys” kertoo Mad Viking Finlandin puheenjohtaja Sami Orava.

Korpiklaanin Jonne Järvelän mukaan hyväntekeväisyyskohteen valinta oli bändille helppo: ”Oli helppo lupautua heti mukaan Partawan sekä parrakkaiden miesten hyväntekeväisyysklubi Mad Viking Finland ry:n partaöljyprojektiin. Bändimme kun on varsin parrakas, tuote tulee jo omaankin tarpeeseen ja tottakai korven tuoksulla!”

”Hyväntekeväisyyskohde oli myös helppo valinta, koska syöpä on vienyt omat isovanhempani ja viime vuonna myös setäni sekä anoppini siskon.

Syövällä on tapa viedä uhrinsa aina liian aikaisin ja voin vain kuvitella kuinka kauheaa se on perheelle, jonka lapsi sairastuu siihen. Siksi halusimme valita hyväntekeväisyyskohteeksi nimenomaan lasten ja nuorten syöpien vastaisen työn”, jatkaa Korpiklaanin Jonne.

Kun syöpä koskettaa perhettä, sairastuneen ja hänen läheistensä elämä muuttuu yhtäkkiä ja arvaamatta. Sylva auttaa selviämään kriisistä, käsittelemään sairastumista ja suuntaamaan eteenpäin vaikeassa elämäntilanteessa. ”Jokainen tarvitsee joskus kanssakulkijan. Jonkun, joka pysyy rinnalla silloinkin, kun on vaikeaa. Myös Sylva tarvitsee tukijoita – kanssakulkijoita – sillä rahoitamme toimintamme pääosin lahjoitusvaroin. Olemme hyvin kiitollisia yhteistyöstä Partawan, Mad Viking Finlandin ja Korpiklaanin kanssa,” iloitsee Sylvan varainhankintapäällikkö Anna-Leena Mitro.

Koronatilanteesta johtuen emme pidä fyysistä julkistamistilaisuutta, vaan Korven Kyynel julkaistaan virallisesti torstaina 15.10. klo 12.00 tämän mediatiedotteemme välityksellä.

Partaöljyn myynti aloitetaan 1.11.2020, tuotteen myynnistä vastaavat Partawan ja Korpiklaanin verkkokaupat.

Lisätietoja:

– Korpiklaani:

www.korpiklaani.com

– Partawa:

Mika Poikonen, mika@partawa.fi

www.partawa.fi

– Mad Viking Finland ry:

Sami Orava, madvikingfinland@gmail.com

https://www.facebook.com/madvikingfinland