Suoraan sisältöön

Sylva rekrytoi vapaaehtoistoiminnan koordinaattoria

Vapaaehtois- ja vertaistoiminta on merkittävä osa Sylvan tulevaisuuden toimintaa ja palveluja. Kehitämme vapaaehtoistoimintaa voimakkaasti seuraavien vuosien aikana toimintastrategiamme mukaisesti. Ensimmäiseksi rekrytoimme uuden ammattilaisen tiimiimme Helsinkiin. Valtakunnallisen vapaaehtoistoiminnan mahdollistajana olet mukana rakentamassa Sylvan vapaaehtoistoiminnan tulevaisuutta.

Haemme nyt siis tiimiimme vapaaehtoistoiminnan mahdollistajaa – viralliselta nimikkeeltään vapaaehtoistoiminnan koordinaattoria. Oletko se sinä?

Sylvan haluaa vapaaehtois- ja vertaistoiminnan valtakunnallisella kehittämistyöllä tukea lasten, nuorten, nuorten aikuisten, perheiden sekä heidän läheistensä hyvinvointia sekä luoda monipuolisia vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia. Samalla Sylva haluaa tukea myös alueellisten syöpäsairaiden lasten vanhempainkerhojen- ja yhdistysten toimintaa sekä lisätä kumppanuusyhteistyötä alueellisten syöpäyhdistysten kanssa.

Uusi, verkostot yhdistävä rooli Sylvan tiimissä

Vapaaehtoistoiminnan kehittäminen on ollut aiemmin hajautettu tiimin kesken. Jotta pääsemme toiminnassa seuraavalle tasolle, haluamme nyt keskittää ja kehittää tekemistä sekä tarjota vapaat kädet kokeneelle ja innostuneelle vapaaehtoistoiminnan ammattilaiselle.

Aloittaessasi meillä pääset aluksi luomaan rakenteet vapaaehtoistoiminnalle. Rakenteiden suunnittelun jälkeen huolehdit vapaaehtoistoiminnan prosessien jalkauttamisesta ja koordinoinnista sekä vapaaehtoistoiminnan tukemisesta valtakunnallisesti. Käytännössä arkesi tulee sisältämään paljon vapaaehtoisten innostamista ja rekrytointia (mm. haastatteluja, koulutuksia, ohjausta, tukemista, virkistäytymistä) sekä myöhemmin yhteistyöverkostojen rakentamista Suomen suurimmissa yliopistokaupungeissa (Oulu, Kuopio, Tampere, Turku, Helsinki) ja kaupungeissa, joissa toimii alueellinen syöpäsairaiden lasten vanhempainkerho/yhdistys.

Saat tukea tärkeään työhösi koko Sylvan tiimiltä. Seitsenhenkisessä tiimissämme työskentelee lapsiperhetyön asiantuntija Riikka, varainhankintapäällikkö Anna-Leena, viestintäpäällikkö Mari, kuntoutustyön asiantuntija Anna-Elina, kuvataideterapeutti Riitta, hallinto- ja talousassistentti Anita sekä toiminnanjohtaja Marika.

Odotuksemme sinulle

  • Lapsiperheiden ja nuorten kanssa tehtävän vapaaehtoistoiminnan tuntemus
  • Kokemus vapaaehtoistoiminnan koordinoinnista ja halu rakentaa verkostoja
  • Kyky hahmottaa suuria kokonaisuuksia ja kehittää rakenteita yhdessä verkoston kanssa
  • Proaktiivinen toimintatapa itsenäisesti ja tiimissä, optimistinen asenne, asiakaspalvelualttius ja rohkeus kokeilla uutta
  • Soveltuva korkeakoulututkinto (AMK tai yliopisto) sekä suomen ja englannin kielen sujuva kielitaito

Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen. Palkitsevan ja innostavan työn lisäksi saat työkaveriksesi työstään innostuneen, kannustavan ja mukavan tiimin. Hyvinvointiasi tukemaan meiltä löytyy hyvä työterveyshuolto, lounas- ja virikeseteliedut sekä säännölliset virkistys- ja kehittämispäivät. Työskentelemme hyvien kulkuyhteyksien päässä uusissa ja ergonomisissa tiloissa Graniittitalossa Helsingin sydämessä, kauppakeskus Kampin vieressä.

Kysy lisätietoja tehtävästä rekrytoivalta esimieheltä Marikalta maanantaisin 22.1. alkaen klo 16-17 puh. 050 3252 570.

Hakuohjeet

Jos haluat tulla rakentamaan vapaaehtoistoiminnan tulevaisuutta osaksi Sylvan tiimiä, täytä hakemus RecRightin järjestelmään tästä linkistä. Hakuaika tehtävään päättyy ystävänpäivänä 14.2.

Toivomme sinun kertovan hakemuksessasi lyhyesti motivaatiostasi tehtävää kohtaan sekä liittävän hakemukseesi CV:n ja palkkatoiveen. Luemme kaikki hakemukset ja vastaamme kaikille hakijoille viimeistään noin viikko hakuajan päättymisen jälkeen.

Rekrytointia ovat mahdollistamassa Kati Kitti, RecRight, Duunitori ja Oikotie Työpaikat. Lämmin kiitos yhteistyökumppaneillemme tuesta tärkeän asian puolesta.

Joka vuosi noin 150 alle 16-vuotiasta lasta ja noin 600 nuorta aikuista sairastuu syöpään Suomessa. Sylva ry on syöpäsairaiden lasten ja nuorten aikuisten sekä heidän läheistensä yhteinen järjestö, joka tarjoaa tietoa, apua ja vertaistukea. Tehtävämme on toimia kanssakulkijana ja olla läsnä perheiden arjessa, kun syöpä koskettaa.

Vuosien varrella olemme tukeneet syöpäsairaita lapsia, nuoria ja heidän perheitään monin tavoin. Alussa oli tärkeää saada lasten syöpäosastojen olosuhteet kuntoon. Nyt painopiste on vertaistuki- ja virkistystoiminnassa. Olemme uudistaneet toimintastrategiaamme yhdistyksenä ja pyrimme vahvistamaan kumppanuusverkostoamme lähivuosien aikana. Haluamme tarjota kasvavalle tiimillemme mahdollisimman hyvän työpaikan ja olemme lähteneet uudistamaan työnteon kulttuurin lisäksi johtamistapojamme. Osana kulttuurimuutosta olemme muuttaneet uusiin, uutta matalan kynnyksen toimintatapaamme mahdollistaviin tiloihin Kampin Graniittitaloon elokuussa 2017.