Yhteystiedot

Me olemme syöpään sairastuneen lapsen ja nuoren aikuisen sekä heidän läheistensä tukena. Älä epäröi, vaan ota yhteyttä!

Sylvan toimiston henkilökunta on moniammatillinen tiimi, josta löytyy operatiivisen toiminnan, hallinnon, viestinnän, varainhankinnan ja asiakas- sekä kuntoutustyön osaajia.

Sylvan toimisto sijaitsee Helsingin Kampissa, aivan keskustassa rautatieaseman ja bussiterminaalin vieressä. Toimisto on avoinna arkisin klo 9.00–15.00.

Osoite
Jaakonkatu 3 B 3 (6. krs)
Y-tunnus: 0585784-7

Riikka Ranta
perhetyön asiantuntija
riikka.ranta@sylva.fi

Nuorten ja nuorten aikuisten vastuualue:

Anna-Elina Rahikainen
kuntoutustyön asiantuntija, toimintaterapeutti
anna-elina.rahikainen@sylva.fi

Kuvataideterapia lasten syöpäosastoilla ja Sylvan tiloissa:

Riitta Salmu
kuvataideterapeutti
riitta.salmu@sylva.fi

Vapaaehtois- ja vertaistoiminnan vastuualue:

Elisabet Hallikainen
vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
elisabet.hallikainen@sylva.fi

Sylvan operatiivista toimintaa tukee hallitus, joka koostuu puheenjohtajasta ja 12 muusta vapaaehtoisesta hallituksen jäsenestä.

Sylva-lehti

Sylvan jäsenlehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Sylva-lehdessä kerromme lasten ja nuorten aikuisten syövistä ja hoidoista, sairastuneiden ja heidän läheistensä arjesta sekä Sylvan toiminnasta.

Lehden teosta vastaavat päätoimittaja Marika Aro (pääkirjoitus ja yleiset linjaukset) ja toimitussihteeri Mari Pöyhtäri (lehden suunnittelu ja kokoaminen, jutut, kuvat, muu kontaktointi).

Sylva-lehdestä voi lukea koskettavia perhetarinoita, tietoa tarjoavia taudinkuva- ja asiantuntijajuttuja, ajankohtaisia kolumneja ja tietenkin tarkistaa viimeisimmät tapahtumat sekä kurssi- ja kuntoutustarjonnan.

Sylvan jäsenet saavat lehden kotiinsa jäsenetuna. Sylva-lehden voi tilata muutkin kuin jäsenet: vuosikerta maksaa ei-jäsenille 30 euroa, yksittäin ostettuna 10 euroa kappale.

Tilaukset: 09 135 6866 tai anita.lappalainen@sylva.fi.

Osta mainostilaa! Mainostamalla Sylva-lehdessä tuet syöpäsairaiden lasten ja nuorten toipumista. Lehden painos on 3100. Jäsenten lisäksi lehteä lukevat myös syövän parissa työskentelevät terveydenhuollon ammattilaiset sekä lahjoittajat, muut järjestöt ja yhteistyökumppanit. Sylvan ilmoitusmyynnistä vastaa Scanetto Oy.