Suoraan sisältöön

Sylvan stipendien hakuaika käynnissä

Sylva myöntää vuosittain, lukuvuoden päätteeksi, stipendejä syöpää sairastaville lapsille ja nuorille ja heidän perheilleen sekä kavereille. Stipendit on tarkoitettu kannustukseksi ja kiitokseksi niille, joita sairaus on koskettanut.

Vuonna 2023 stipendien hakuaika on 28.3.–3.5.2023. Tieto myönnetyistä stipendeistä lähetetään viimeistään 18.5. sähköpostitse anojalle, vanhemmalle sekä koulun opettajalle ja rehtorille.

Sisarusstipendiä voi hakea vuonna 2021-23 syöpädiagnoosin saaneen lapsen tai nuoren alle 18-vuotiaalle sisarukselle / sisaruksille ja hänen vanhemmilleen. Sisarusstipendin tarkoituksena on kannustaa vanhempaa viettämään aikaa terveen sisaruksen kanssa.

Anna Rukon tsemppistipendiä voi hakea syöpää sairastavalle, peruskoulua käyvälle lapselle tai nuorelle. Stipendi on kiitos, kannustus ja huomionosoitus lapselle tai nuorelle, joka on sinnikkäästi tehnyt parhaansa koulussa sairaudestaan huolimatta.

Joacimin tsemppikaveristipendi on tarkoitettu kiitokseksi alle 19-vuotiaille lapsille ja nuorille, jotka ovat seisoneet sairastaneen / sairastuneen kaverinsa rinnalla vuosina 2021–2023.

Hae sisarusstipendiä

Hae Anna Rukon stipendiä

Hae Joacimin tsemppikaveristipendiä

Lue lisää