Suoraan sisältöön

Sylva myöntää vuosittain stipendejä

Sylva myöntää vuosittain, lukuvuoden päätteeksi, stipendejä syöpää sairastaville lapsille ja nuorille ja heidän perheilleen sekä kavereille. Stipendit on tarkoitettu kannustukseksi ja kiitokseksi niille, joita sairaus on koskettanut.

Vuonna 2024 stipendien hakuaika on 23.4.–19.5.2024.

Muutos aiempaan hakukäytäntöön: Stipendiä voi hakea huoltaja. Opettajat, kuntoutusohjaajat, läheiset ja ystävät voivat kannustaa huoltajaa hakemaan stipendiä sekä antaa huoltajalle perustelut stipendin hakemiseen. Stipendi voidaan myöntää vain kerran samalle saajalle tai ryhmälle.

Tieto myönnetystä stipendistä lähetetään viimeistään 24.5. sähköpostitse huoltajalle. Stipendi lähetetään hakemuksessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Stipendit maksetaan hakemuksessa ilmoitetulle tilille viimeistään
17.6.24 mennessä.

Lisätiedot:

Sami Ruokangas, sami.ruokangas@sylva.fi

Anna Rukon tsemppistipendiä voi hakea syöpää sairastavalle, peruskoulua käyvälle lapselle tai nuorelle. Stipendi on kiitos, kannustus ja huomionosoitus lapselle tai nuorelle, joka on sinnikkäästi tehnyt parhaansa koulussa sairaudestaan huolimatta. Stipendien suuruudet: alakoululainen 40 e ja yläkoululainen 60 e.

Hae Anna Rukon tsemppistipendiä:

https://link.webropolsurveys.com/S/F3CF1F6F27C79C50

Sisarusstipendiä voi hakea vuonna 2022-2024 syöpädiagnoosin saaneen lapsen tai nuoren alle 18-vuotiaalle sisarukselle / sisaruksille ja hänen vanhemmilleen. Sisarusstipendin tarkoituksena on kannustaa vanhempaa viettämään aikaa terveen sisaruksen kanssa. Stipendin suuruus on 30 e/henkilö

Hae Sisarusstipendiä:

https://link.webropolsurveys.com/S/C45CE3B0F8F337E0

Joacimin tsemppikaveristipendi on tarkoitettu kiitokseksi alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille, jotka ovat seisoneet sairastaneen / sairastuneen kaverinsa rinnalla vuosina 2022–2024. Stipendi ei ole tarkoitettu sisaruksille. Stipendi tulee käyttää sairastuneen / sairastaneen ja stipendinsaajan / -saajien yhteiseen tekemiseen. Stipendien suuruudet: kaveri 30 e ja luokka 100 e.

Hae Joacimin tsemppikaveristipendiä:

https://link.webropolsurveys.com/S/80473B4AF754D9FD