Suoraan sisältöön

Sylva myöntää vuosittain stipendejä syövän sairastaneille

Sylva myöntää vuosittain, lukuvuoden päätteeksi, stipendejä syövän sairastaneille lapsille ja nuorille, heidän perheilleen sekä kavereilleen. Stipendit on tarkoitettu kannustukseksi ja kiitokseksi niille, joita sairaus on koskettanut.

Stipendien hakuaika oli 3.3.–9.5.2021. Tieto myönnetyistä stipendeistä lähetetään viimeistään 18.5. sähköpostitse anojalle, vanhemmalle ja koulun opettajalle ja rehtorille. Samalla kysytään tilinumero, johon stipendi maksetaan.

Stipendit tulee käyttää 31.12.2021 mennessä. Stipendin saaja sitoutuu raportoimaan stipendin käytöstä Sylvalle 15.1.2022 mennessä.

Lisätietoja stipendien hakemisesta voi kysyä Anita Lappalaiselta, anita.lappalainen@sylva.fi


Kukin stipendi voidaan myöntää vain kerran samalle saajalle tai ryhmälle.

Sisarusstipendiä voi hakea vuonna 2019, 2020 tai 2021 syöpädiagnoosin saaneen lapsen tai nuoren aikuisen alle 18-vuotiaalle sisarukselle / sisaruksille ja hänen vanhemmilleen. Stipendin suuruus on 25 e/henkilö.

Anna Rukon tsemppistipendiä voi hakea syöpää sairastavalle, peruskoulua käyvälle lapselle tai nuorelle. Stipendi on kiitos, kannustus ja huomionosoitus lapselle tai nuorelle, joka on sinnikkäästi tehnyt parhaansa koulussa sairaudestaan huolimatta. Stipendien suuruudet: alakoululainen 30 e ja yläkoululainen 50 e.

Joacimin tsemppikaveristipendi on tarkoitettu kiitokseksi alle 19-vuotiaille lapsille ja nuorille, jotka ovat seisoneet sairastaneen / sairastuneen kaverinsa rinnalla vuosina 2019–2021. Stipendi tulee käyttää sairastuneen / sairastaneen ja stipendinsaajan / -saajien yhteiseen tekemiseen. Stipendit maksetaan syöpään sairastuneen / sairastaneen lapsen / nuoren tai hänen vanhempansa ilmoittamalle tilille. Stipendien suuruudet: kaveri 50 e ja luokka 100 e.