Suoraan sisältöön

Sylva myöntää vuosittain stipendejä

Sylva myöntää vuosittain, lukuvuoden päätteeksi, stipendejä syöpää sairastaville lapsille ja nuorille ja heidän perheilleen sekä kavereille. Stipendit on tarkoitettu kannustukseksi ja kiitokseksi niille, joita sairaus on koskettanut.

Vuonna 2023 stipendien hakuaika on 28.3.–3.5.2023. Tieto myönnetyistä stipendeistä lähetetään viimeistään pe 26.5. sähköpostitse anojalle, vanhemmalle ja koulun opettajalle ja rehtorille. Samalla kysytään tilinumero, johon stipendi maksetaan. Kun kaikkien stipendin saajien tilinumerot on saatu, ne maksetaan ilmoitetulle tilille.

Stipendit tulee käyttää 31.12.2023 mennessä. Stipendin saaja sitoutuu raportoimaan stipendin käytöstä Sylvalle 15.1.2024 mennessä.

Lisätietoja stipendien hakemisesta voi kysyä Sami Ruokankaalta, sami.ruokangas@sylva.fi


Kukin stipendi voidaan myöntää vain kerran samalle saajalle tai ryhmälle.

Sisarusstipendiä voi hakea vuonna 2021-23 syöpädiagnoosin saaneen lapsen tai nuoren alle 18-vuotiaalle sisarukselle / sisaruksille ja hänen vanhemmilleen. Sisarusstipendin tarkoituksena on kannustaa vanhempaa viettämään aikaa terveen sisaruksen kanssa. Stipendin suuruus on 25 e/henkilö.

Anna Rukon tsemppistipendiä voi hakea syöpää sairastavalle, peruskoulua käyvälle lapselle tai nuorelle. Stipendi on kiitos, kannustus ja huomionosoitus lapselle tai nuorelle, joka on sinnikkäästi tehnyt parhaansa koulussa sairaudestaan huolimatta. Stipendien suuruudet: alakoululainen 50 e ja yläkoululainen 70 e.

Joacimin tsemppikaveristipendi on tarkoitettu kiitokseksi alle 19-vuotiaille lapsille ja nuorille, jotka ovat seisoneet sairastaneen / sairastuneen kaverinsa rinnalla vuosina 2021–2023. Stipendi ei ole tarkoitettu sisaruksille. Stipendi tulee käyttää sairastuneen / sairastaneen ja stipendinsaajan / -saajien yhteiseen tekemiseen. Stipendit maksetaan hakijan ilmoittamalle tilille. Stipendien suuruudet: kaveri 50 e ja luokka 100 e.

Hae sisarusstipendiä

Hae Anna Rukon stipendiä

Hae Joacimin tsemppikaveristipendiä