Suoraan sisältöön

Kun sairastut

Sylva on sinua varten – älä jää yksin!

Harva nuori sairastuu syöpään. Et kuitenkaan ole ainoa, jolle on käynyt yhtä huono tuuri. Tule mukaan toimintaamme! Saat voimavaroja, vertaistukea ja ehkä jopa uusia ystäviä.

Syöpään sairastuminen voi tuntua maailmanlopulta. Niin se saakin tuntua. Vakava sairaus aiheuttaa valtavan joukon erilaisia tunteita ihan jokaiselle.

Saatat olla peloissasi, vihainen, surullinen tai turhautunut. Toisaalta saatat vitsailla sairaudellasi tai saada hersyviä naurukohtauksia. Kaikki mielialat ovat sallittuja.

Muista, että et ole yksin tunteittesi kanssa. Puhuminen ja asioiden jakaminen usein helpottaa oloa.

Sylvassa sinua ymmärretään

Sylva on syöpää sairastavien lasten, nuorten ja nuorten aikuisten järjestö. Meillä Sylvassa tutustut muihin samanikäisiin, jotka tietävät, miltä tuntuu menettää hiuksensa, keskeyttää koulun käynti tai jäädä kotiin, kun kaverit tekevät kaikkea kivaa.

Sylvassa tapaat myös luotettavia aikuisia, joille voit puhua mistä tahansa. Kun elämä kaataa päälle odottamattomia murheita, juttelu helpottaa oloa ja auttaa järjestämään ajatuksia.

Sylvalaisten kanssa ei kuitenkaan tarvitse synkistellä eikä edes puhua sairaudesta. Välillä tekee hyvää miettiä ihan muuta.

Meillä Sylvassa on myös hauskaa! Tule mukaan!

Mitä kaikkea Sylva tarjoaa, sen saat tietää täältä.

Tapahtumien ajankohdat kerromme täällä.

Leadoo yhteydenottobotti Hyppää upokkeen ohi