Suoraan sisältöön

Viestinnän harjoittelija Sylvaan

Etsimme hyvää tyyppiä! Haluatko olla mukana tekemässä vuoden 2019 merkittävintä viestintää ja kampanjoita?

Sylva ry on syöpään sairastuneiden lasten, nuorten aikuisten ja heidän läheistensä valtakunnallinen yhdistys. Helsingin Kampissa sijaitsevassa toimistossamme työskentelee kahdeksan innostunutta ja mukavaa ammattilaista – haluaisitko sinä olla osa pientä työyhteisöämme?

Sylva järjestää vertaistukea, tapaamisia, ammatillisesti vedettyjä kursseja ja tuettuja lomia, jotka auttavat selviytymään syövän aiheuttamasta elämänmuutoksesta. Kun lapsi tai nuori aikuinen sairastuu syöpään, itse sairastunut ja läheiset tarvitsevat käytännön tietoa sairaudesta ja kuntoutuksesta. Sylva julkaisee perheille ja nuorille tarkoitettua jäsenlehteä sekä viestii monipuolisesti kaksilla verkkosivuilla, useissa sosiaalisen median kanavissa ja valtakunnallisissa tietoisuuskampanjoissa.

Nyt haemme kuuden kuukauden määräaikaisuuteen 15.11.2018 alkaen (tai sopimuksen mukaan) somesta, sisällöistä ja kampanjatyöstä kiinnostunutta harjoittelijaa. Harjoittelu on kokoaikainen ja palkallinen, palkka on 1200­-1500 euroa kuukaudessa (riippuen palkattavan kokemuksesta). Kerrothan hakemuksessasi, oletko oikeutettu harjoittelutukeen ja kuinka monelle kuukaudelle / millainen summa sitä on saatavissa.

Toimit pääasiassa osana viestinnän ja markkinoinnin tiimiämme. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa sisältöjen tuottaminen ja päivittäminen somekanaviimme (Facebook, Instagram, Twitter) ja verkkosivuillemme (www.sylva.fi ja www.fuckcancer.fi) sekä jäsenlehteemme, vuoden 2019 kampanjoissa ja tapahtumissa avustaminen (esim. #erätauko, kansainvälinen lasten syövän päivä ja Fuck Cancer Run), mediaseurannan tekeminen sekä muut toimistotehtävät.

Harjoittelun sisältöä voidaan joiltakin osin räätälöidä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti, mutta toivomme sinulta soveltuvia korkeakouluopintoja (mielellään viestinnän / media-alan), sujuvaa kynää ja suomen kielen osaamista, perus sometaitojen ja -etiketin hallintaa, Microsoft Office 365 -toimintaympäristön tuntemusta, innostusta järjestötyöhön sekä oma-aloitteisuutta.

Pluspisteitä valokuvaus-, videotuotanto-, kuvankäsittely- ja taittotaidoista, WordPress-pohjaisten verkkosivujen päivittämisestä sekä kokemuksesta lasten ja nuorten parissa työskentelystä. Tärkeintä on kuitenkin innostunut asenne ja halu oppia uutta, sekä mahdollisesti kyky opettaa meille jotain uutta – haluamme, että sinä pääset hyödyntämään ja vahvistamaan taitojasi!

Tarjoamme sinulle kivan ja ammattitaitoisen työyhteisön erinomaisten kulkuyhteyksien ja lukuisten lounaspaikkojen äärellä Kampissa Graniittitalossa, Tennispalatsin vieressä, mukavat yhteiset työskentelytilat kodinomaisessa ja silti modernissa toimistossa ja mainion mahdollisuuden päästä mukaan monipuoliseen järjestötoimintaan. Ennen kaikkea tulet työhön, johon sinut perehdytetään ja saat sopivassa suhteessa tukea ja vastuuta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi RecRightin kautta sunnuntaihin 23.9.2018 klo 12:00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Marika Aro keskiviikkona 19.9. klo 15–17 numerossa 050 325 2570. Emme valitettavasti ehdi vastata sähköpostitiedusteluihin.

Kiitos RecRight haun mahdollistamisesta ja tuesta tärkeän asian puolesta!