Siirry suoraan sisältöön

Kanssakulkijoita koko kansa

Sylva tarvitsee sinut kanssakulkijaksi. Perusta keräys Sylvan työn hyväksi ja puolusta tavallista arkea.

Perusta keräys Sylvan hyväksi

Syöpään sairastuneiden lasten ja nuorten perheet ja läheiset kamppailevat isojen kysymysten parissa. Kun lapsi sairastuu, päivittäinen elämä sellaisena, mihin on totuttu muuttuu tai jopa katoaa yllättäen.

Jotta arki jatkuisi, he tarvitsevat tietoa ja tukea juuri oikeaan aikaan. Sitä tarjoaa Sylva. Sinun avullasi.

Perusta keräys ja käytä muutama tunti arjestasi tuen pyytämiseen keräyksellesi.

Kun syöpä koskettaa, tarvitaan kanssakulkijaa

Sylva on kanssakulkija arjessa. Annamme tukea ja jaamme tietoa, miten selvitä vaikeassa tilanteessa eteenpäin. Olemme läsnä, kuuntelemme ja etsimme yhdessä ratkaisuja muuttuneeseen arkeen. Oikea-aikainen tuki on oleellisen tärkeää sairastuneen ja läheisten selviytymisen ja myöhemmän hyvinvoinnin kannalta.

Varmistetaan yhdessä arjen jatkuminen

Meillä on unelma:  Se että kaikki tarvitsevat saisivat riittävästi tukea. Syöpään sairastuneiden lasten arki ei saa katketa. Eikä yhdenkään lapsen toipumista saa haitata se, että perhe jää yksin huolineen. Auta meitä saavuttamaan unelmamme. Perusta keräys ja hae tukea ja kanssakulkijuutta Sylvalle.

Ihan tavallinen maanantai arjen pelastamiseksi

Keräykset käynnistyvät maanantaina 1.2. Järjestämme verkkotapahtuman sen kunniaksi. Haluamme luoda keräysten verkoston, joka sytyttää suomalaisissa halun auttaa ja lahjoittaa. Kerrotaan yhdessä, että välitämme. Tule mukaan verkko-ohjelmaan Ihan Tavallisena Maanantaina 1.2.21. Mukana on suomalaisia vaikuttajia, asiantuntijoita ja kokemusasiantuntijoita kertomassa oman tarinansa.

Sinä soitat äidillesi, minä kysyn kaveriltani, kollega haastaa asiakkaansa

Siitä se lähtee, valtakunnan suurin lahjoitusten ketju,
jolla varmistetaan, että arki jatkuu syövän kanssa ja siitä huolimatta.