Siirry suoraan sisältöön

Tule kanssakulkijaksi – Lahjoita

Poikkeusoloissa huoli ja epävarmuus korostuu. Miten selviävät ne, joita kuormittaa jo ennestään raskas elämäntilanne? Entä ne, jotka elävät eristyksissä jo entuudestaan? Sylva tukee syöpää sairastavien lasten perheitä myös poikkeustilanteessa. Auta kanssamme!

 

Syöpää sairastavien lasten perheet tarvitsevat tukea myös poikkeustilanteessa

 

Kun lapsi sairastuu syöpään, koko perheen elämä muuttuu äkillisesti. Silloin tarvitaan kanssakulkijaa: toista ihmistä, jonka kanssa jakaa kokemus ja johon tukeutua. 

Tämän kevään poikkeusolosuhteissa syöpää sairastavien lasten perheet ovat vaarassa jäädä tavallistakin enemmän yksin.  Poikkeustila jatkuu perheissä vielä pitkään, vaikka rajoituksia purettaisiinkin ympärillä.

Kun lapsi sairastaa, riskeihin ei ole varaa. Kasvokkainen vertaistuki ei ole mahdollista. Isovanhemmat, jotka ovat monelle perheelle iso voimavara, eivät voi vierailla. Yhteydet kouluun ja kavereihin ohenevat entisestään. Eristäytyminen, joka koskettaa meitä kaikkia, koskettaa syövän kanssa eläviä perheitä moninkertaisesti.

Sylva auttaa perheitä selviämään kriisistä, käsittelemään sairastumista ja suuntaamaan eteenpäin – myös poikkeustilanteessa. Olemme siirtäneet suuren osan lasten, nuorten ja perheiden tukitoiminnasta verkkoon. Myös siellä voi tulla nähdyksi ja kuulluksi, kertoa ja osallistua, tunnistaa omat voimansa ja löytää sanat asioille, joille ei ole sanoja. Onneksi. 

Kun lahjoitat Sylvalle, autat meitä varmistamaan, että perheiden tarvitsema tuki jatkuu kaikissa tilanteissa. 

Sylvan tukeminen on sankarihomma.
Ota tehtävä vastaan – lahjoita Sylvalle.

Jokainen tarvitsee joskus kanssakulkijan.
Jonkun joka pysyy rinnalla silloinkin, kun on vaikeaa.