Suoraan sisältöön

Ilmoittautuminen päivätyökeräykseen eli taksvärkkiin

Järjestäkää päivätyökeräys eli taksvärkki omassa koulussanne

Oppilaat päiväksi töihin – varat syöpään sairastuneiden lasten, nuorten ja heidän läheistensä hyväksi.  Päivätyökeräyksellä luokkanne tai koulunne voi kerätä varoja Sylvalle.

Kun lapsi tai nuori sairastuu syöpään, päivittäinen elämä muuttuu. Nuori elämä menee tauolle. Syövästä tulee yksi kutsumaton vieras. Syöpäsairauteen liittyy pitkät ja rankat hoitojaksot sairaalassa sekä eristäytyminen. Syöpää sairastavalle lapselle ja nuorelle eristäytyminen on arkipäivää ja voi kestää kuukausia tai jopa pidempäänkin. 

Silloin kun sairastuu vakavasti, tavallinen elämänmeno – koulunkäynti, harrastaminen, kavereiden kanssa oleminen, elokuvissa tai ostoskeskuksissa käyminen – on kiellettyä. Pitkäaikaissairaille lapsille etäkoulu on ainut tapa osallistua opetukseen ja etäyhteydet ainoa keino pitää yhteyttä koulukavereihin.

Syöpä pysäyttää tuhannen lapsen ja nuoren elämän vuosittain – Auta meitä auttamaan 

Kenenkään ei pidä jäädä syövän kanssa yksin. Me Sylvassa tarjoamme tukea, että nuoren elämä voisi olla mahdollisimman hyvää vakavasta sairaudesta huolimatta.

Kerätyillä varoilla tarjoamme sairastuneille lapsille ja nuorille sairaalassa ja verkossa kuvataideterapiaa, vertaistukea sekä viikonloppukursseja. Syöpään sairastuneet nuoret saavat myös itse suunnitella ja toteuttaa julkaisuja Sylvan nuorten Instagramissa. Unelmamme on, että kaikki saisivat riittävästi oikeanlaista tukea omien voimavarojen vahvistamiseksi.  

Sylvan palvelut ovat maksuttomia. Emme pysty tähän yksin, vaan tarvitsemme työllemme tukijoita – että nuoren elämä ei jäisi tauolle. Järjestämällä päivätyökeräyksen eli taksvärkin Sylvan työn hyväksi, autatte meitä varmistamaan tuen syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen kaikissa tilanteissa. 

Ilmoittautumislomakkeen täytettyään saa ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen sähköpostin, jossa on mukana työnantajalomake.

Samoin tieto tilinumerosta tulee vastausmeilissä kun olette ilmoittautunut keräykseen. Maksamiseen voi käyttää halutessaan myös MobilePayta, kunhan käyttää saamansa viitenumeroa.

Kiitos että valitsitte kohteeksi Sylvan!

Olettehan mukana!

Ilmoittakaa koulunne/luokkanne päivätyökeräykseen Sylvan hyväksi sivun alla löytyvällä sähköisellä lomakkeella. Tulostakaa päivätyökeräykseen osallistuville oppilaille työnantajalomake.

Jos päivätyökeräys suoritetaan koulun virallisesti määräämänä ja yhteisesti sopimana päivänä, oppilaat ovat koulun tapaturmavakuutuksen piirissä.

Ilmoittautuminen päivätyökeräykseen

Osoite(Pakollinen)
Yhteyshenkilön nimi(Pakollinen)
(muodossa pp.kk.vvvv)
Keräyspäivä kuuluu koulun viralliseen ohjelmaan, jolloin koulun vakuutukset ovat voimassa(Pakollinen)
Haluan tiedon lahjoitusten yhteissummasta
Markkinointi
Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojalain mukaisesti, lue lisää tietosuojaselosteesta.