Suoraan sisältöön

Myy tuotteita työpaikalla

Voit osoittaa tukesi Sylvalle myymällä tuotteita järjestömme hyväksi työpaikalla tai vaikka somessa. Tarjolla on kahvia, karkkia ja Sylvan vapaaehtoisten valmistamia valmistamia rannekoruja.

VOIMA ja Fuck Cancer -rannekorut

VOIMA-rannekoru on Sylvan lapsiperhetyön symboli. Fuck Cancer -rannekoru on puolestaan nuorten aikuisten oma tunniste.

Sylvan vapaaehtoiset valmistavat rannekkeet ranneketyöpajoissa. Voit myös järjestää oman rannekepajan ja myydä rannekkeet eteenpäin. Lue lisää pajoista.  

Rannekeiden koko tuotto menee Sylvan toimintaan.

Tilaa rannekkeet Sylvan verkkokaupasta.

Kultanauha

Kultanauha on kansainvälinen lasten syöpien tunnus. Kun ostat Kultanauhan Sylvalta, tuet valtakunnallista työtä sairastuneiden lasten, nuorten, nuorten aikuisten ja heidän läheistensä hyväksi. 

Kultanauha on Sylvan ja Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiön yhdessä rekisteröimä tuotemerkki.

Tilaa Kultanauhoja Sylvan verkkokaupasta.

Buy aid -kahvia kotiin ja työpaikalle

Voit tukea Sylvan toimintaa ostamalla kahvia työpaikallesi. Buy aid Finland Oy lahjoittaa myymänsä kahvin tuloista 10 prosenttia Sylva ry:n toimintaan.

Buy aid -kahvi on valikoitu sekoitus Arabica- kahvipavuista, jotka tuotetaan Etelä- ja Väli- Amerikassa ja Itä-Afrikassa. Kahvi on pakattu 500 gramman pusseihin, joissa on Buy aidin piirustuksia ja Sylva ry:n logo. Kahvi myydään 12 pussin laatikoissa.

Kaikki Buy aidin tuotteet on valmistettu eettisesti hyväksyttävissä olosuhteissa. Tämä tarkoittaa, että tuotantolaitoksissa ei ole käytetty lapsityövoimaa, niissä noudatetaan ihmisoikeuksia ja otetaan ympäristöasiat huomioon.

Tilaa kahvia Buy Aidin verkkokaupasta.