Suoraan sisältöön

OmaKeräyksen perustaminen

Kun haluat auttaa, aloita oma keräys ja pyydä kaverit mukaan!

Auta meitä auttamaan ja perusta oma keräyskampanjasi, se on nopeaa ja helppoa. Haasta mukaan ystävät, tutut, naapurit, työ- ja harrastuskaverit sosiaalisessa mediassa! Oma keräys on helppo ja hauska tapa auttaa meitä tukemaan sairastuneen lapsen tai nuoren koko perhettä tai nuorta aikuista.

Meidän tehtävänämme Sylvassa on tarjota vertaistukea, arjen neuvontaa sekä kursseja ja lomia, jotka ovat apuna sairaudesta toipumisessa ja auttavat sairastunutta ja tämän perhettä jaksamaan. Levitämme myös tietoutta syövästä sairautena sekä teemme pitkäjänteistä vaikutustyötä potilaiden ja perheiden hyväksi.

Sinun tuellasi on iso merkitys heille jokaiselle.

Voit aloittaa oman keräyksen Fuck Cancer -otsakkeen alle, jolloin tuet nuoria aikuisia syöpään sairastuneita. Toisena vaihtoehtona on Kultanauha-keräys, jonka alla tuetaan syöpään sairastuneita lapsia, nuoria ja heidän perheitään.

Voit antaa keräyksellesi teeman, kirjoittaa sille kuvauksen ja seurata haastamiesi ihmisten osallistumista ja lahjoitussumman kertymistä omilla keräyssivuillasi. Aloita jo tänään!