Suoraan sisältöön

Yrityskumppanuus

Yrityskumppanit ovat Sylvalle elintärkeitä – aivan kuten Sylva on elintärkeä tuki syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Tervetuloa asiantuntijayhteisömme kumppaniksi!

Sylva ry:n perustivat syöpään sairastuneiden lasten äidit. Tavoite 40 vuotta sitten oli parantaa syöpään sairastuneiden lasten hoito-olosuhteita sekä tarjota vertaistukea muille samassa tilanteessa oleville. Toimintaa on alusta asti pyöritetty lahjoitusvaroin. Tutustu tarinaamme.

Matkalla on tapahtunut paljon. Sylvan toiminta on ammattimaistunut, tuotamme omaa tutkimustietoa ja olemme palkanneet perheiden tilanteen tuntevia asiantuntijoita. Iloksemme voimme nykyään tarjota syöpään sairastuneiden lasten ja nuorten perheille sekä nuorille aikuisille monipuolista psykososiaalista tukea sairauden ja syöpähoitojen eri vaiheissa.

90 % Sylvan toiminnasta rahoitetaan edelleen omavarainhankinnalla. Sylvan toiminta ja tuki syöpään sairastuneille ei olisi mahdollista ilman kumppaneita. Maksuttomuus!

Kumppanuus syntyy yhdessä rakentamalla

Millaista kumppanuutta etsitte? Mitä Sylva voisi teille tarjota? Ottakaa yhteyttä, keskustellaan yhdessä, miltä yhteistyömme voisi näyttää.

Jokainen yritys ja yhteisö tukee Sylvaa itselleen mielekkäällä tavalla. Tässä esimerkkejä.

Sylvaa voi tukea myös tarjoamalla asiantuntijaosaamista. Meillä on jatkuva tarve mm. vaikuttamis- ja kampanjatyölle.