Siirry suoraan sisältöön

Vapaaehtoistoiminta

Vapaaehtoisena voit tukea syöpään sairastuneita lapsia, nuoria aikuisia ja heidän läheisiään antamalla omaa aikaasi. Tule mukaan Sylvan vertaistukitoimintaan, tekemään tapahtumia ja kampanjoita tai liity paikallisiin ja alueellisiin yhdistyksiin!

Lahjoita

Syöpään sairastuminen muuttaa lapsen, nuoren aikuisen ja heidän läheistensä elämän. Syöpä voi olla läsnä arjessa vielä silloinkin, kun hoidot ovat jo kaukana takanapäin. Vakavan sairauden hoito ja siitä toipuminen on rankka prosessi. Onneksi siitä ei tarvitse selvitä yksin.

Päivätyökeräys

Järjestäkää päivätyökeräys syöpään sairastuneiden lasten, nuorten ja heidän läheistensä hyväksi. Jokainen tarvitsee joskus kanssakulkijan. Jonkun joka pysyy rinnalla silloinkin, kun on vaikeaa. Sylvan tukeminen on sankarihomma. Ottakaa tehtävä vastaan!

Team Rynkeby - God Morgon

Pyöräile Pariisiin ja kerää tukea syöpää sairastaville lapsille! Vuonna 2019 Suomen Team Rynkeby - God Morgon -hyväntekeväisyyspyöräilijät keräsivät Sylvalle 332 198 euroa.

Muut tavat tukea

Voit osoittaa tukesi syöpään sairastuneille lapsille, nuorille aikuisille ja heidän läheisilleen tilaamalla kahvia, makeisia, joulukortteja ja adresseja. Myös ilmoitus Sylva-lehdessä on tuen ilmaus työllemme.