Siirry suoraan sisältöön

Vapaaehtoistoiminta

Vapaaehtoisena voit tukea syöpään sairastuneita lapsia, nuoria aikuisia ja heidän läheisiään antamalla omaa aikaasi. Tule mukaan Sylvan vertaistukitoimintaan, tekemään tapahtumia ja kampanjoita tai liity paikallisiin ja alueellisiin yhdistyksiin!

Tule kanssakulkijaksi - lahjoita

Sylva tarvitsee sinut kanssakulkijaksi. Kun lapsi tai nuori aikuinen sairastuu syöpään, tavallinen arki häviää ja muuttuu ennakoimattomaksi ja turvattomaksi. Lahjoita ja puolusta tavallista arkea.

Päivätyökeräys

Järjestäkää päivätyökeräys syöpään sairastuneiden lasten, nuorten ja heidän läheistensä hyväksi. Jokainen tarvitsee joskus kanssakulkijan. Jonkun joka pysyy rinnalla silloinkin, kun on vaikeaa. Sylvan tukeminen on sankarihomma. Ottakaa tehtävä vastaan!

Team Rynkeby - God Morgon

Pariisiin pyöräilvät vapaaehtoiset keräävät varoja syöpään sairastuneille lapsille. Vuonna 2020 Suomen Team Rynkeby - God Morgon -hyväntekeväisyysjoukkueet keräsivät Sylvalle 266 919 euroa.

Muut tavat tukea

Voit osoittaa tukesi syöpään sairastuneille lapsille, nuorille aikuisille ja heidän läheisilleen tilaamalla kahvia, makeisia, joulukortteja ja adresseja. Myös ilmoitus Sylva-lehdessä on tuen ilmaus työllemme.