Päivätyökeräys

Päivätyökeräys antaa kouluille ja luokille mahdollisuuden tukea Sylvan työtä syöpään sairastuneiden lasten, nuorten ja heidän läheistensä hyväksi. Tutustu päivätyökeräykseen ja innosta koulusi tai luokkasi mukaan!

Syöpään sairastuminen muuttaa lapsen, nuoren ja heidän läheistensä elämän. Onneksi kenenkään ei tarvitse jäädä yksin. Me Sylvassa tunnemme syöpään sairastuneiden lasten ja nuorten arjen. Tehtävänämme on tarjoamme ammattilaisten ohjaamaa vertaistukea, arjen neuvontaa, lomia ja koulutuksia, jotka ovat apuna sairaudesta toipumisessa ja auttavat jaksamaan.

Voit lukea täältä, miten syöpä vaikutti 10-vuotiaan Riina Metsälinnan ja hänen kaksossiskonsa Oonan elämään,  ja millaista tukea he saivat Sylvasta.

Päivätyökeräyksellä koko koulu voi antaa tukensa tärkeälle työllemme. Olettehan mukana!

Miten päiväkeräys toimii?

Tältä sivulta löydät Sylvan tuoreimman päivätyökeräyskirjeen, printattavat keräyslomakkeet sekä vinkkejä päivätyökeräyksen järjestäville oppilaille ja opettajille.

Jos päivätyökeräys suoritetaan koulun virallisesti määräämänä ja yhteisesti sopimana päivänä, oppilaat ovat koulun tapaturmavakuutuksen piirissä. Muussa tapauksessa Sylva ry huolehtii oppilaiden vakuutuksesta.

Kun olette päättäneet osallistua päivätyökeräykseen ja valinneet Sylva ry:n lahjoituskohteeksi, voitte ilmoittaa koulunne/luokkanne mukaan alla olevalla lomakkeella.

Lisätiedot: Anita Lappalainen, anita.lappalainen@sylva.fi / Puh 050 571 7616.

Ilmoittautuminen päivätyökeräykseen