Siirry suoraan sisältöön

Lahjoita

Syöpään sairastuminen muuttaa lapsen, nuoren aikuisen ja heidän läheistensä elämän. Syöpä voi olla läsnä arjessa vielä silloinkin, kun hoidot ovat jo kaukana takanapäin. Vakavan sairauden hoito ja siitä toipuminen on rankka prosessi. Onneksi siitä ei tarvitse selvitä yksin.

Me Sylvassa tunnemme syöpään sairastuneiden lasten, nuorten ja heidän läheistensä arjen. Tehtävänämme on tarjota vertaistukea, arjen neuvontaa, lomia ja koulutuksia jotka ovat apuna sairaudesta toipumisessa ja auttavat jaksamaan.

Hoidot ovat Suomessa huippuluokkaa ja kaikille samat, mutta sosioekonomiset erot vaikuttavat hoitojen tuloksiin. Huonoimmassa asemassa olevien perheiden syöpään sairastuneilla lapsilla on suurempi riski menehtyä kuin paremmassa asemassa olevilla. Sylvan tehtävä on varmistaa jokaiselle tasavertaiset olosuhteet parantua sekä huolehtia, että jokainen perhe sosioekonomisesta asemasta huolimatta saa riittävästi tarvitsemaansa tukea.

Sinun tuellasi on iso merkitys jokaiselle sairastuneelle. Kiitos että olet mukana.

Löydä oma tapasi lahjoittaa!

 

Kertalahjoitus – Tee suora lahjoitus haluamallasi summalla. Maksun voit hoitaa itsellesi kätevimmällä tavalla:  tekstiviestillä, verkkopankissa, tilisiirrolla tai soittamalla lahjoituspuhelimeen.

Lahjoita MobilePaylla. Sylvan MobilePay-lyhytnumero on 87215.

Lahjoita tekstiviestillä

  • 10 euroa lähettämällä tekstiviesti ERÄTAUKO numeroon 16499
  • 20 euroa lähettämällä tekstiviesti ERÄTAUKO20 numeroon 16499
  • 30 euroa lähettämällä tekstiviesti ERÄTAUKO30 numeroon 16499

Lahjoita puhelimitse

  • 10 euroa soittamalla numeroon 0600 0 2830 (puhelun hinta on 10,01€ + pvm)
  • 20 euroa soittamalla numeroon 0600 0 2840 (puhelun hinta on 20,11€ + pvm)

OmaKeräys  – Auta meitä auttamaan ja perusta oma keräyskampanjasi tai lahjoita jo perustettujen keräyskampanjoiden kautta. Haasta mukaan ystävät, tutut, naapurit, työ- ja harrastuskaverit! Oma keräys on helppo ja hauska tapa auttaa meitä tukemaan sairastunutta lasta, nuorta ja heidän läheisiään.

Merkkipäivälahjoitus – Tee hyvää ja ohjaa merkkipäiväsi muistamiset Sylvan työ hyväksi.

Muistolahjoitus – Muista edesmennyttä perustamalla merkkipäiväkeräys Sylvan työn hyväksi.

Varainkeruukampanja Facebookissa – perusta oma lahjoituskampanja Facebookissa ja kutsu verkostosi mukaan tekemään hyvää. Ohjeet kampanjan perustamiseksi löydät täältä.

Testamenttilahjoitus – Jätä perintö, jolla on merkitystä. Ota yhteys varainhankintapäällikkö Anna-Leena Mitroon, anna-leena.mitro@sylva.fi tai 050 329 1270.

Suora tilisiirto – Tee lahjoitus haluamallasi summalla suoraan Sylvan tilille.

Nordea Pankki Suomi Oyj, IBAN: FI11 1745 3000 0435 07

Sinun lahjoituksesi auttaa meitä auttamaan. Lämmin kiitos tuestasi!

Voit lukea palveluistamme ja tukimuodoistamme lisää täällä: Sylvan palvelut lapsiperheille ja Sylvan palvelut nuorille aikuisille.

 

Keräyslupa:
Poliisihallituksen luvan numero: RA/2019/677
Voimassa 20.08.2019 – 19.08.2024 koko maassa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.