Lahjoita

Syöpään sairastuminen muuttaa lapsen, nuoren aikuisen ja heidän läheistensä elämän. Syöpä voi olla läsnä arjessa vielä silloinkin, kun hoidot ovat jo kaukana takanapäin. Vakavan sairauden hoito ja siitä toipuminen on rankka prosessi. Onneksi siitä ei tarvitse selvitä yksin.

Me Sylvassa tunnemme syöpään sairastuneiden lasten, nuorten ja heidän läheistensä arjen. Tehtävänämme on tarjota vertaistukea, arjen neuvontaa, lomia ja koulutuksia jotka ovat apuna sairaudesta toipumisessa ja auttavat jaksamaan.

Joulu

Syöpään sairastumisen epäonni voi kohdata jokaisen. Sairaus tulee usein täytenä yllätyksenä ja hämmentää perheen arjen ja rutiinit vuosiksi. Jokainen perhe, jota syöpä koskettaa, tarvitsee oikea-aikaista ja pitkäkestoista tukea selviytyäkseen muuttuneesta tilanteesta. Sylva auttaa perheitä ylläpitämään toivoa ja uskoa omiin voimiin vaikeinakin päivinä.

Hoidot ovat Suomessa huippuluokkaa ja kaikille samat, mutta sosioekonomiset erot vaikuttavat hoitojen tuloksiin. Huonoimmassa asemassa olevien perheiden syöpään sairastuneilla lapsilla on suurempi riski menehtyä kuin paremmassa asemassa olevilla. Sylvan tehtävä on varmistaa jokaiselle tasavertaiset olosuhteet parantua sekä huolehtia, että jokainen perhe sosioekonomisesta asemasta huolimatta saa riittävästi tarvitsemaansa tukea.

Tarvitsemme työhön apuanne. Aloita joulu hyvällä teolla ja anna arvokas lahja niille, jotka joutuvat olemaan vahvoja elämän epäonnen edessä ja käyttämään kaikki voimansa selviytyäkseen – myös jouluna.

Sinun tuellasi on iso merkitys jokaiselle sairastuneelle. Kiitos että olet mukana.

Löydä oma tapasi lahjoittaa!

Ilmoita yrityksenne Sylvan joulukeräykseen.

Kertalahjoitus – Tee suora lahjoitus haluamallasi summalla. Maksun voit hoitaa itsellesi kätevimmällä tavalla:  tekstiviestillä, verkkopankissa, tilisiirolla tai soittamalla lahjoituspuhelimeen.

Lahjoita MobilePaylla. Sylvan MobilePay-lyhytnumero on 87215.

OmaKeräys  – Auta meitä auttamaan ja perusta oma keräyskampanjasi tai lahjoita jo perustettujen keräyskampanjoiden kautta. Haasta mukaan ystävät, tutut, naapurit, työ- ja harrastuskaverit! Oma keräys on helppo ja hauska tapa auttaa meitä tukemaan sairastunutta lasta, nuorta ja heidän läheisiään.

Merkkipäivälahjoitus – Tee hyvää ja ohjaa merkkipäiväsi muistamiset Sylvan työ hyväksi.

Muistolahjoitus – Muista edesmennyttä perustamalla merkkipäiväkeräys Sylvan työn hyväksi.

Varainkeruukampanja Facebookissa – perusta oma lahjoituskampanja Facebookissa ja kutsu verkostosi mukaan tekemään hyvää. Ohjeet kampanjan perustamiseksi löydät täältä.

Testamenttilahjoitus – Jätä perintö, jolla on merkitystä. Ota yhteys varainhankintapäällikkö Anna-Leena Mitroon, anna-leena.mitro@sylva.fi tai 050 329 1270.

Suora tilisiirto – Tee lahjoitus haluamallasi summalla suoraan Sylvan tilille.

Nordea Pankki Suomi Oyj, IBAN: FI11 1745 3000 0435 07
Helsingin OP Pankki Oyj, IBAN: FI58 5780 3820 0384 37

Sinun lahjoituksesi auttaa meitä auttamaan. Lämmin kiitos tuestasi!

Voit lukea palveluistamme ja tukimuodoistamme lisää täällä: Sylvan palvelut lapsiperheille ja Sylvan palvelut nuorille aikuisille.

 

Keräyslupa:
Poliisihallituksen luvan nro: RA/2017/840, 1.9.2017
Voimassa 1.9.2017 – 19.8.2019 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.