Joulukeräys

Joka vuosi 150 perheen elämä mullistuu lapsen sairastuessa syöpään. Vakava sairaus iskee salaman lailla, hämmentää arjen rutiineja ja järjestystä perusteellisesti. Sairastunut ja hänen sisaruksena kaipaavat vanhemmiltaan hellyyttä ja huolenpitoa, vaikka vanhempien omat voimat ja aika ovat usein kortilla. Selviytyäkseen koko perhe tarvitsee tukea ja tietoa.

Me tunnemme syöpään sairastuneiden ja heidän perheidensä arjen. Haluamme että jokainen syöpään sairastunut ja hänen läheisensä saa tarvitsemaansa tukea oikeaan aikaan ja hänelle oikealla tavalla. Olemme läsnä, kuuntelemme ja tarjoamme koko perheelle mahdollisuuksia levätä, pohtia ja tehdä oivalluksia turvallisessa ympäristössä, ammattilaisen tai tehtävään koulutetun vapaaehtoisen kanssa. Kohtaamiset ammattilaisten ja samassa elämäntilanteessa olevien kanssa ovat korvaamattoman arvokkaita.

”Meitä on auttanut se, että Sylvan kurssilla ollaan tavattu muita vanhempia, jotka ovat samassa tilanteessa tai eläneet surun kanssa jo pidempään.” – Syöpään menehtyneen lapsen vanhempi

”Ymmärsin Sylvan perheviikonlopussa, että kaikki tunteet ovat sallittuja.” – Syöpään sairastuneen lapsen vanhempi

”Sylvan viikonloppu oli eka kerta, kun mä tapasin muita samanikäisiä syöpään sairastuneita.” – Nuori syöpään sairastunut aikuinen

Kun lapsi sairastuu, koko perhe tarvitsee apua. Meidän tehtävämme auttaa perheitä selviytymään, luoda toivoa ja ylläpitää uskoa omiin voimiin vaikeinakin päivinä. Tarvitsemme siihen apuanne. Lahjoittamalla joulumuistamisiin varatut varat autatte meitä auttamaan. Kiitoksena lahjoituksestanne saatte käyttöönne jouluviestintäpaketin, joka sisältää valmiita viestejä ja kuvia hyödynnettäväksi esimerkiksi verkossa ja somessa.

Ilmoita yrityksenne Sylvan joulukeräykseen

Täytä lomakkeen tiedot ja tilaa lasku tai maksa lahjoitus Sylvan lahjoitustilille Nordea FI11 1745 3000 0435 07 ja käytä viitenumeroa 1220180. Lähetämme teille jouluviestintäpaketin sähköpostitse, kun lahjoitus on tullut tilillemme.
  • Valitse toinen vaihtoehdoista
  • Mikäli haluatte laskun sähköisenä, niin lisää yrityksen verkkolaskuosoite tähän kenttään.
  • Voit lähettää terveisiä ja toiveita Sylvalle