Siirry suoraan sisältöön

Lahja, jolla arki jatkuu

Me saatamme tuskailla harmaata arkea, mutta toiset meistä eivät mitään muuta toivokaan kuin sitä samaa jatkuvaa arkea. Heillä se saattaa olla katkeamispisteessä.

Kun syöpä koskettaa, tarvitaan kanssakulkijaa

Syöpään sairastuneiden lasten ja nuorten perheet ja läheiset kamppailevat isojen kysymysten parissa. Kun lapsi sairastuu, päivittäinen elämä sellaisena, mihin on totuttu muuttuu tai jopa katoaa yllättäen.

Jotta arki jatkuisi, he tarvitsevat tietoa ja tukea juuri oikeaan aikaan. Sitä tarjoaa Sylva.

Me palaamme joulun jälkeen arkiseen aherrukseen. Varmistutaan, että nekin ihmiset saavat palata, joilla jatkuvuus on vaarassa. Annetaan heille ihan tavallinen, mutta toimiva maanantai, keskiviikko tai torstai. Tee lahjoitus Sylvalle nyt.

Sylva on mukana arjessa

Sylva auttaa syöpää sairastavia lapsia ja nuoria sekä heidän läheisiään. Annamme tukea ja jaamme tietoa miten selvitä vaikeassa tilanteessa eteenpäin. Olemme läsnä, kuuntelemme ja etsimme yhdessä ratkaisuja. Oikea-aikainen tuki on oleellisen tärkeää sairastuneen ja läheisten selviytymisen ja myöhemmän hyvinvoinnin kannalta.

Meillä on unelma: Se että kaikki tarvitsevat saisivat riittävästi tukea niin normaalin elämän pyörittämiseen kuin mahdollista. Se tarkoittaa myös omien voimavarojen tunnistamista ja niiden käyttöönottoa vaikeassa tilanteessa.

Varmista arjen jatkuminen. Lahjoita.

Tavallinen arki kuuluu kaikille. Sylva on Kanssakulkija, joka varmistaa jatkuvuuden syöpää sairastaville lapsille ja nuorille ja heidän perheilleen. Auta meitä auttamaan, tee lahjoitus.

Kiitoksena lahjoituksestanne saatte käyttöönne jouluviestintäpaketin, joka sisältää valmiita viestejä ja kuvia hyödynnettäväksi esimerkiksi verkossa ja somessa.

 

Ilmoittakaa yrityksenne Sylvan joulukeräykseen

Täytä lomakkeen tiedot ja tilaa lasku tai maksa lahjoitus Sylvan lahjoitustilille Nordea FI11 1745 3000 0435 07 ja käytä viitenumeroa 1220180. Lähetämme teille jouluviestintäpaketin sähköpostitse, kun lahjoitus on tullut tilillemme.
  • Valitse toinen vaihtoehdoista
  • Mikäli haluatte laskun sähköisenä, niin lisää yrityksen verkkolaskuosoite tähän kenttään.
  • Voit lähettää terveisiä ja toiveita Sylvalle

Ps. Pidetään arki voimassa myös yhteisin teoin. Tutustu Sylvan tulevaan Kanssakulkija-kampanjaan!