Verkostot

Sylva ry:n sidosryhmätoiminta on valtakunnallista ja kansainvälistä.

Alueelliset yhdistykset ja kerhot

Sylva ry tekee tiivistä yhteistyötä paikallisten yhdistysten ja kerhojen kanssa. Ne tarjoavat vertaistukea, virkistystä ja tapahtumia syöpäsairaiden lasten perheille eri puolilla Suomea.

Yhteystiedot

Me olemme syöpään sairastuneen lapsen ja nuoren aikuisen sekä heidän läheistensä tukena. Älä epäröi, vaan ota yhteyttä!

Toiminta

Sylva toimii sinun ja läheistesi hyväksi järjestämällä vertaistukea, tapahtumia ja virkistäviä lomia. Lisäksi Sylva tiedottaa verkossa ja painetuissa julkaisuissa, kouluttaa ja tekee valtakunnallista vaikuttamistyötä.

Arvot

Sylvan visio on, että me tavoitamme ja tuemme kaikkia syöpään sairastuneita lapsia, nuoria aikuisia ja heidän läheisiään. Tälle pohjalle rakentuvat yhdistyksemme arvot.

Liity jäseneksi

Sylvan jäsenenä annat tukesi tärkeälle työllemme. Pysyt myös ajan tasalla toiminnasta ja pääset osaksi lämmintä yhteisöä.

Muutoksia jäsentietoihin

Ovatko yhteystietosi muuttuneet? Ilmoita uudet yhteystietosi Sylvaan tällä lomakkeella. Voit halutessasi myös irtisanoa Sylvan jäsenyytesi tällä lomakkeella.