Yhteystiedot

Me olemme syöpään sairastuneen lapsen ja nuoren aikuisen sekä heidän läheistensä tukena. Älä epäröi, vaan ota yhteyttä!

Toiminta

Sylva toimii sinun ja läheistesi hyväksi järjestämällä vertaistukea, tapahtumia ja virkistäviä lomia. Lisäksi Sylva tiedottaa verkossa ja painetuissa julkaisuissa, kouluttaa ja tekee valtakunnallista vaikuttamistyötä.

Toimintakertomus

Sylvan toiminnasta laaditaan kerran vuodessa painettu toimintakertomus, joka julkaistaan myös sähköisessä muodossa.

Liity jäseneksi

Sylvan jäsenenä annat tukesi tärkeälle työllemme. Pysyt myös ajan tasalla toiminnasta ja pääset osaksi lämmintä yhteisöä.

Muutoksia jäsentietoihin

Ovatko yhteystietosi muuttuneet? Ilmoita uudet yhteystietosi Sylvaan tällä lomakkeella. Voit halutessasi myös irtisanoa Sylvan jäsenyytesi tällä lomakkeella.