Toimintakertomus

Sylvan toiminnasta laaditaan kerran vuodessa painettu toimintakertomus, joka julkaistaan myös sähköisessä muodossa.

Toiminkertomuksessa kerrotaan laajalti yhdistyksen järjestämistä vertaistuki- ja sairausryhmäkohtaisista kursseista ja tapahtumista syöpään sairastuneille lapsille, nuorille aikuisille ja heidän läheisilleen. Lisäksi toimintakertomuksessa käsitellään yhdistyksen kansainvälistä ja valtakunnallista yhteistyötä ja vaikuttamistyötä sekä viestinnän toimenpiteitä, kampanjoita ja varainhankintaa sekä taloutta.

Oman osuutensa saavat myös yhdistykselle tärkeät yhteistyökumppanit, sidosryhmät ja verkostot, kuten toiset järjestöt ja sairaaloiden hoitohenkilökunta. Tämän lisäksi toimintakertomuksessa esitellään Sylvan hallitus ja henkilöstö.

Mukana on myös toiminnanjohtajan vuosikatsauksen lisäksi aina yksi perusteellisempi artikkeli teemasta, joka on ollut keskeinen Sylvan toiminnalle juuri kyseisenä vuonna.

Voit ladata eri vuosien toimintakertomukset pdf-muodossa alta (sähköisessä muodossa toimintakertomusta on julkaistu vuodesta 2017 lähtien). Lisäksi painettua toimintakertomusta saa usemman vuoden takaa Sylvan toimistolta.

Sylvan toimintakertomus 2017