Tapahtumakalenteri

Järjestöpäivät syöpäsairaiden lasten vanhempien yhdistysten ja kerhojen toimihenkilöille, Helsinki 7.-8.10.2017

Sylva ry:n vuosittain järjestämät järjestöpäivät pidetään tänä syksynä Helsingissä.

Aika ja paikka: 7.-8.10.2017 Sylvan toimisto Kampissa, Jaakonkatu 3 B 3, 6. krs., 00100 Helsinki. Ohjelma alkaa lauantaina 7.10. klo 10-10.30, ja päättyy sunnuntaina 8.10. lounaan jälkeen.

Varaa majoittuminen viimeistään perjantaina 22.9.: Sylva varaa hallituksen jäsenille majoituksen Presidentti-hotellista ja tekee myös lisähuonevarauksia merkinnällä "Sylva", jolloin muut osallistujat voivat tehdä itse varauksen tähän hotelliin soittamalla numeroon 020 1234 600, yksittäiset huonevaraukset. 1-hh maksaa 120 euroa ja 2-hh maksaa 140 euroa, ja se maksetaan hotelliin.

Osallistujat: Järjestöpäiville ovat tervetulleita syöpäsairaiden lasten vanhempien yhdistysten ja kerhojen toimihenkilöt, 1 tai 2 osallistujaa/kerho tai yhdistys. Kaikkia osallistujia pyydetään ilmoittautumaan 22.9. mennessä alla olevalla lomakkeella.

Kustannukset: Sylva ry maksaa päivien ohjelman ja ruokailut. Osallistujat varaavat ja maksavat majoituksen itse hotelliin.

Ohjelmassa mm. 

- Miten kerhoissa ja yhdistyksissä tulee valmistautua EU:n tietoturva-asetukseen, jota sovelletetaan 25.5.2018 alkaen. Silloin kaikkien jäsen- ja asiakasrekistereiden on täytettävä asetuksen velvoitteet. Lisätietoja saa tästä oppaasta: Miten valmistautua EU:n tietosuoja-asetukseen?

 -kansainvälinen lasten syövän päivä 15.2.2018 

- Sylvan ja kerhojen ja yhdistysten yhteistyön kehittäminen

- Sylvan brändiuudistus sekä viestintästrategian ja Sylva-lehden uudistaminen

- Vapaata keskustelua ja seurustelua Sylvan toimistolla

- tarkempi ohjelma lähetetään osallistujille ilmoittautumisajan jälkeen.

Ilmoittautumiset: Järjestöpäiville ilmoittaudutaan alla olevalla sähköisella lomakkeella viimeistään perjantaina 22.9. Kun olet täyttänyt lomakkeen, ja painanut Lähetä ilmoittautuminen -nappia, niin Järjestöpäivien esittelytekstin jälkeen, ruutusi alaosaan tulee viesti:  "Kiitos, ilmoittautuminen järjestöpäiville 7.-8.10. on saapunut Sylvan toimistolle." 

Ilmoittautumislomake

Ilmoita täydellinen nimi
Esim. puheenjohtaja, hallituksen jäsen, sihteeri tms.
Jokaista osallistujaa pyydetään ilmoittautumaan erikseen