Tapahtumakalenteri

Lapsen syöpähoitojen päättyminen -perhekurssi, 1.-3.12.2017 Kylpylähotelli Kunnonpaikka, Siilinjärvi

Sylva ry ja Kuopion yliopistollisen sairaalan lasten syöpäosasto järjestävät Stean tukemana lapsen syöpähoitojen päättyminen -perhekurssin 1.-3.12.2017 Kylpylähotelli Kunnonpaikassa, joka sijaitsee lähellä Kuopiota. Lisätietoja paikasta saa tästä linkistä.

Ohjelma alkaa perjantaina 1.12.2017 klo 16, ja päättyy sunnuntaina klo 14. Tarkempi ohjelma lähetetään kurssin osallistujille ilmoittautumisajan jälkeen.

Kurssi on tarkoitettu lapsisyöpäpotilasperheille, joissa syöpähoidot ovat päättyneet. Kurssin tavoitteena on tukea perheitä ja helpottaa normaaliin arkeen palaamista, auttaa syöpään sairastuneen lasten perheitä käsittelemään tunteitaan sekä tarjota vertaistukea. Viikonlopun aikana aikuisille järjestetään asiantuntijaluentoja ja keskusteluryhmiä. Lapsille ja sisaruksille on ohjattua toimintaa sekä mahdollisuus käsitellä leikin kautta syöpähoitoja ja sairaalassaoloaikaa ikätaso huomioiden. Lisäksi viikonloppuun kuuluu myös koko perheen mukavaa yhdessä tekemistä.

Tapahtuma on perheille ilmainen, ja siihen sisältyvät ohjelma, majoitus ja ruokailut. Myös matkakulut korvataan 20 senttiä/km tai juna- tai bussimatkat. Lisätietoja kurssista voi kysyä Sylvasta, sylva@sylva.fi.

Kurssille haetaan 10.11. mennessä täyttämällä alla oleva sähköinen hakulomake.

Kun olet painanut Lähetä hakemus -painiketta, niin kurssitietojen jälkeen ruudullesi tulee teksti: "Kiitos, hakemuksenne syöpähoitojen päättymisen kurssille 1.-3.12.2017 on saapunut Sylvan toimistolle."

Haemme kurssille

Sairaus ja hoitojen päättyminen. Mitä muuta haluatte kertoa hänestä?
Lähetämme tietoa kurssista tähän osoitteeseen
Ilmoita, kenen numero on

Mihin aikaan arvioitte saapuvanne Kunnonpaikkaan perjantaina 1.12.?
Esim. Sylva-lehdestä, Facebookista (Sylva ry), Sylvan kotisivuilta tai uutiskirjeestä, kuntoutusohjaajalta vai jostakin muualta?

Lähettämällä lomakkeen annamme luvan tietojemme käsittelyyn tapaamista järjestäville henkilöille. Henkilökohtaisia tietojanne käsitellään luottamuksellisesti.