VOIMA-päivä Vanhemmille/vanhemmalle

Lisätietoa tapahtumasta

Ajankohta: 18.1.2019 klo 9- 16
Paikka: Holiday Club Saimaa, Lappeenranta 

VOIMA-päivä on tarkoitettu sinulle syöpään sairastuneen lapsen vanhempi, jonka lapsi sairastaa syöpää, on sairastanut syövän tai menehtynyt siihen.

Ilokuvaus-workshopin aikana työskentelemme ryhmässä jokaisen omien voimavarojen, vahvuuksien ja unelmien parissa erilaisilla yhteisillä sekä itsenäisesti toteutettavilla voimaannuttavilla tehtävillä ja keskustelutuokioilla. Lisäksi  jokaisesta kuvataan oma voimakuvan, jonka pohjalta workshopin vetäjä tekee workshopin jälkeen jokaiselle oman voimakortin.  Päivä alkaa yhteisellä aamiaisella ja päättyy klo noin klo 16-18 osallistujamäärästä riippuen.

Aikaisempien workshopien kokemuksia:

”En pidä yleensä valokuvattavana olemisesta ja koen ”poseeraamisen” epäluontevana. Ilokuvauksen kuvaustilanne oli niin rauhallinen ja myönteinen, ettei kuvausta ehtinyt jännittää. Anna rohkaisi lempeästi kääntymään ”sisäänpäin” kuvaustilanteessa, joten kuvista puuttuu jännittäminen ja teennäinen esiintyminen. Kuvaustilannetta edeltävä ryhmäkeskustelu oli mukava. Kiitos, ihanaa oli!”

”Tunnelma oli vapautunut ja rento. Välitön ilmapiiri antoi tilaa oppia itsestä ja muista.”

Hakuohjeet

Päivään haetaan täyttämällä sähköinen lomake. Täytä hakemus tästä.

Päivään sisältyy ohjelma, sekä matkakulut halvimman matkustustavan mukaan. Etusijalla ovat ensimmäistä kertaa Sylvan toimintaan osallistuvat Sylvan jäsenet. Päivä edellyttää osallistumisen koko ohjelmaan. Muussa tapauksessa perimme osallistujalta ohjelman kulut sekä ateriakulut. Peruutukset viimeistään kaksi viikkoa ennen päivää. Äkillisissä sairaustapauksissa lääkärintodistus tulee esittää kahden viikon kuluessa tapahtumasta.

Hakuaika päättyy 10.1.2020

Osallistujien määrä ja valinta: Päivään valitaan 10 henkeä hakemuksen perusteella.

Lisätietoja

Riikka Ranta, lapsiperhetyön asiantuntija, Sylva ry
050 3130 725, riikka.ranta@sylva.fi

Matkakulut: korvataan 20 senttiä/km tai juna- tai bussimatkat.