Siirry suoraan sisältöön

Virtuaalinen Fuck Cancer Run 4.9.2021

Fuck Cancer Run on osa valtakunnallista Fuck Cancer -toimintaa. Tapahtuman tuotoilla tuetaan Sylva ry:n työtä syöpään sairastuneiden nuorten aikuisten hyväksi.

Vuoden 2021 virtuaalinen Fuck Cancer Run juostaan lauantaina 4.9.2021.

Tule mukaan seuraamaan lähetystä ja juoksemaan itse valitsemallasi reitillä yksin, kaverin kanssa tai porukalla. Tapahtuman tuotoilla tuetaan Sylva ry:n työtä syöpään sairastuneiden nuorten aikuisten hyväksi. Vuoden 2021 tapahtuma järjestetään yhdessä Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen sekä Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen kanssa.

Ilmoittautumaan pääset täältä.

Tapahtumaan pystyy osallistumaan seuraamalla suoraa lähetystä verkossa sekä juoksemalla missä tahansa itse valitsemallaan lenkkipolulla tai reitillä. Koko Suomi pystyy osallistumaan tärkeän asian hyväksi. 😊 Katso vuoden 2020 lähetys

Lähetyksessä on vieraana mielenkiintoisia henkilöitä, syövän sairastaneita Fuck Cancer Run -osallistujia ja vapaaehtoisia. Ohjelmassa on lisäksi musiikkia ja yhteinen alkulämmittely sekä maaliin tulon fiilistelyä.

Sylva ry järjesti Fuck Cancer Run -tapahtuman vuonna 2020 ensimmäistä kertaa virtuaalisena. Koska tapahtuma järjestettiin verkon välityksellä, se oli aidosti valtakunnallinen. Fuck Cancer Run -tapahtumia on järjestetty vuodesta 2017.

Yhteystiedot

Niina Vilkman
Nuorten aikuisten toiminnan asiantuntija
050 477 9598
niina.vilkman@sylva.fi

Sami Ruokangas
viestintäpäällikkö
050 361 7977
sami.ruokangas@sylva.fi

Tule vapaaehtoiseksi verkkoon

Osallistu tapahtumaan verkossa vapaaehtoisena ja tule tekemään juoksusta ikimuistoinen!

Elisabet Hallikainen
vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
050 300 7367
elisabet.hallikainen@sylva.fi

#fuckcancerrun2021 #kanssakulkija

Tässä podcastissa Sylvan nuorten ja nuorten aikuisten
toiminnan asiantuntija Niina Vilkman ja vapaaehtoinen Johanna Pikkarainen kertovat Fuck Cancer Run 2020 -tapahtumasta:

Fuck Cancer on Sylvan kehittämää toimintaa syöpään sairastuneille 18-35-vuotiaille nuorille aikuisille. Suomessa sairastuu syöpään vuosittain 700-800 nuorta aikuista. Nuori aikuisuus on elämänvaihe, jolloin itsenäistytään, opiskellaan ammattiin, lähdetään työelämään ja usein myös perustetaan perhe. Sairauden aikana ja sen jälkeen tarvitaan paljon tukea, joka vastaa näihin erityispiirteisiin ja auttaa myös sairastuneen läheisiä. ”Fuck Cancer” on kansainvälinen syöpään sairastuneiden nuorten aikuisten voimalause, joka kuvastaa tahtoa elää hyvää elämää syövän kanssa ja siitä huolimatta.

Sylva ry on syöpää sairastavien lasten, nuorten, nuorten aikuisten ja heidän läheistensä valtakunnallinen yhdistys. Sylva toimii syöpään sairastuneiden nuorten aikuisten ja heidän läheistensä tukena järjestämällä ammattilaisten suunnittelemia ja ohjaamia kursseja, vapaamuotoisia tapaamisia kuten Fuck Cancer -kahveja, keskusteluapua, vertaistukea sekä tiedottamalla aiheeseen liittyvistä asioista esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Sylva järjestää Fuck Cancer -toimintaa valtakunnallisesti yhteistyössä alueellisten syöpäyhdistysten kanssa. Fuck Cancer -toiminta myös rohkaisee syöpään sairastuneita nuoria aikuisia osallistumaan ja vaikuttamaan. Kenenkään ei pidä jäädä yksin.