Siirry suoraan sisältöön

Fuck Cancer Run

Fuck Cancer Run on osa valtakunnallista Fuck Cancer -toimintaa. Tapahtuman tuotoilla tuetaan Sylva ry:n työtä syöpään sairastuneiden nuorten aikuisten hyväksi.

Haluamme omalta osaltamme ehkäistä koronaviruksen leviämistä. Kasvokkaistapaamisia ja kokoontumisia rajoittamalla voimme todennäköisesti vähentää sekä riskiryhmään että muuhun väestöön kohdistuvia virustartuntoja.
Sylva ry:n hallitus on päättänyt 13.3.2020, että Suomen hallituksen sekä Syöpäjärjestöjen antaman suositusten mukaisesti ja Korona pandemian tässä vaiheessa kaikki Sylvan tapahtumat ja kurssit perutaan toukokuun loppuun saakka. 

Näin ollen Fuck Cancer Run on siirretty uuteen ajankohtaan ja järjestetään Helsingissä lauantaina 12.9.2020. Ilmoittautuminen tapahtumaan on auki.

Helsingin Fuck Cancer Run järjestetään Töölönlahden tapahtumapuistossa. Tämän vuoden tapahtuman teemana on kanssakulkijuus. Haasta kaverit, perhe, työporukka tai vaikkapa koiraharrastusporukka kanssakulkijaksi ja tule liikkumaan hyvän asian puolesta!

Tule mukaan juoksemaan 1km, 5km tai 10km yksin, kaverin kanssa tai porukalla ja tuet Sylva Ryn työtä syöpään sairastuneiden lasten ja nuorten hyväksi.

10 km reitti kiertää Töölönlahden neljä kertaa ja 5 km kaksi kertaa. 1 km esteetön matka kulkee muuta reittiä tapahtuma-alueen lähellä. Muistattehan, että reitit eivät ole tarkistusmitattuja, eikä meillä ole ajanottoa.

Ilmoittaudu Helsinkiin juoksemaan tästä .

Voit ilmoittautua myös juoksupäivänä paikan päällä mutta huomioithan, että hinta paikan päällä maksettuna on hieman korkeampi kuin ennakkoon.

Tule vapaaehtoiseksi

Osallistu tapahtumaan vapaaehtoisena ja tule tekemään juoksusta ikimuistoinen! Vapaaehtoistehtäviin perehdytetään paikan päällä ja Sylvan henkilökunnalta saa tarvittaessa lisätietoja tapahtuman aikana. Hyvän mielen lisäksi saat raitista ilmaa, kohtaat juoksuun osallistuvia ja saat syötävää päivän aikana.

Etsimme vapaaehtoisia auttajia reitille jakamaan vettä, opastamaan, ohjaamaan liikennettä, kannustamaan ja auttamaan maalialueella sekä ilmoittautumis- ja myyntipisteille. Näiden lisäksi etsimme roudareita ja tapahtuman rakentajia sekä purkajia aamuun ja iltapäivään, ja reitin varrelle viihdyttäjiä – jos laulat, tanssit, teet temppuja tai olet muuten vaan viihdyttävä, tule mukaan nostattamaan fiilistä hyvän asian vuoksi!

Vapaaehtoistehtävän kesto riippuu vapaaehtoistehtävästä, mutta etsimme vapaaehtoisia koko tapahtuman ajaksi (noin klo 10-17), aamupäiväksi (noin klo 10-13) ja iltapäiväksi (noin klo 13-17). Voit tulla auttamaan myös tunniksi tai pariksi, kaikki ovat tervetulleita! Voit myös tehdä niin, että tulet aamupäiväksi auttamaan vapaaehtoisena ja sen jälkeen osallistut itse juoksuun.

Vapaaehtoisten haku on nyt auki, voit ilmoittautua mukaan tästä.

Lisätietoja: vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Elisabet Hallikainen, elisabet.hallikainen@sylva.fi

Tule sponsoriksi

Yritys, tue tapahtumaa sponsorina!

Jos haluat mukaan, ota yhteys Sylvan varainhankintapäällikkö
Anna-Leena Mitroon, 050 329 1270, anna-leena.mitro@sylva.fi.