Siirry suoraan sisältöön

Virtuaalinen Fuck Cancer Run 24.4.2021

Fuck Cancer Run on osa valtakunnallista Fuck Cancer -toimintaa. Tapahtuman tuotoilla tuetaan Sylva ry:n työtä syöpään sairastuneiden nuorten aikuisten hyväksi.

Sylva ry järjesti syöpää sairastavien nuorten aikuisten hyväksi Fuck Cancer Run -tapahtuman ensimmäistä kertaa virtuaalisena. Koska tapahtuma järjestettiin verkon välityksellä, se oli nyt aidosti valtakunnallinen. Koko Suomi pystyi osallistumaan tärkeän asian hyväksi. Fuck Cancer Run -tapahtumia on järjestetty vuodesta 2017.

Vuoden 2020 juoksutapahtuman teemana oli kanssakulkijuus.

Tapahtumaan pystyi  osallistumaan seuraamalla suoraa lähetystä verkossa sekä juoksemalla missä tahansa itse valitsemallaan lenkkipolulla tai reitillä. 😊 Katso lähetykset

Lähetyksessä oli vieraana mielenkiintoisia henkilöitä, syövän sairastaneita Fuck Cancer Run -osallistujia ja vapaaehtoisia. Ohjelmassa oli lisäksi musiikkia ja yhteinen alkulämmittely sekä maaliin tulon fiilistelyä.

Vuoden 2021 Fuck Cancer Run juostaan virtuaalisena lauantaina 24.4.2021.

Tule mukaan seuraamaan lähetystä ja juoksemaan itse valitsemallasi reitillä yksin, kaverin kanssa tai porukalla. Tapahtuman tuotoilla tuetaan Sylva ry:n työtä syöpään sairastuneiden nuorten aikuisten hyväksi.

Tule sponsoriksi

Yritys, tue tapahtumaa sponsorina!

Yhteyshenkilö:
Anna-Leena Mitro
Varainhankintapäällikkö
050 329 1270
anna-leena.mitro@sylva.fi.

Tule vapaaehtoiseksi verkkoon

Osallistu tapahtumaan verkossa vapaaehtoisena ja tule tekemään juoksusta ikimuistoinen!

Elisabet Hallikainen
vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
050 300 7367
elisabet.hallikainen@sylva.fi

#fuckcancerrun2021 #kanssakulkija

Tässä podcastissa Sylvan nuorten ja nuorten aikuisten
toiminnan asiantuntija Niina Vilkman ja vapaaehtoinen Johanna Pikkarainen kertovat Fuck Cancer Run 2020 -tapahtumasta:

Fuck Cancer on Sylvan kehittämää toimintaa syöpään sairastuneille 18-35-vuotiaille nuorille aikuisille. Suomessa sairastuu syöpään vuosittain 700-800 nuorta aikuista. Nuori aikuisuus on elämänvaihe, jolloin itsenäistytään, opiskellaan ammattiin, lähdetään työelämään ja usein myös perustetaan perhe. Sairauden aikana ja sen jälkeen tarvitaan paljon tukea, joka vastaa näihin erityispiirteisiin ja auttaa myös sairastuneen läheisiä. ”Fuck Cancer” on kansainvälinen syöpään sairastuneiden nuorten aikuisten voimalause, joka kuvastaa tahtoa elää hyvää elämää syövän kanssa ja siitä huolimatta.

Sylva ry on syöpää sairastavien lasten, nuorten, nuorten aikuisten ja heidän läheistensä valtakunnallinen yhdistys. Sylva toimii syöpään sairastuneiden nuorten aikuisten ja heidän läheistensä tukena järjestämällä ammattilaisten suunnittelemia ja ohjaamia kursseja, vapaamuotoisia tapaamisia kuten Fuck Cancer -kahveja, keskusteluapua, vertaistukea sekä tiedottamalla aiheeseen liittyvistä asioista esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Sylva järjestää Fuck Cancer -toimintaa valtakunnallisesti yhteistyössä alueellisten syöpäyhdistysten kanssa. Fuck Cancer -toiminta myös rohkaisee syöpään sairastuneita nuoria aikuisia osallistumaan ja vaikuttamaan. Kenenkään ei pidä jäädä yksin.

Niina Vilkman
nuorten ja nuorten aikuisten
toiminnan asiantuntija
050 477 9598
niina.vilkman@sylva.fi

Sami Ruokangas
viestintäpäällikkö
050 361 7977
sami.ruokangas@sylva.fi