Fuck Cancer Run

Fuck Cancer Run on osa valtakunnallista Fuck Cancer -toimintaa. Tapahtuman tuotoilla tuetaan Sylva ry:n työtä syöpään sairastuneiden nuorten aikuisten hyväksi.

Vuoden 2019 Fuck Cancer Run järjestetään lauantaina 27.4. Töölönlahden tapahtumapuistossa. Tämän vuoden tapahtuman teemana on yhteisöllisyys. Olipa yhteisösi sitten kaverit, perhe, työporukka tai vaikkapa koiraharrastusporukka, haasta oma yhteisösi mukaan ja tule liikkumaan hyvän asian puolesta!

Aikataulut ja ohjelma:

klo 11.00 Tapahtuma-alue ja ilmoittautuminen aukeavat
klo 12.00 Tervetuloa! Lavaohjelma alkaa
klo 12.10 Haastattelussa Milja Mustonen ystävineen sekä Team Rynkeby – God Morgon
klo 12.25 Joacim esiintyy!
klo 12.45 Haastattelussa Maija Pakarinen ja Anna-Elina Rahikainen sekä Emma Andersson ja Marketta Liljeström
klo 13.00 Afromikko esiintyy!
klo 13.20 Parhaan tiimiasun palkitseminen
klo 13.30 Alkujumppa Tanja Hatakan ja Elina Koposen johdolla
klo 14.00 Ensimmäinen lähtö, 10 km
klo 14.10 Toinen lähtö, 5 km
klo 14.20 Kolmas lähtö, 1 km (esteetön)

Päivän juontavat Karri Liikkanen ja Minna Ruolanto.

Matkat ja hinnat:

10 km – 25€

5 km – 20€

1 km – 15€ (1km juoksu on esteetön)

10 km reitti kiertää Töölönlahden neljä kertaa ja 5 km kaksi kertaa. 1 km esteetön matka kulkee muuta reittiä tapahtuma-alueen lähellä. Muistattehan, että reitit eivät ole tarkistusmitattuja, eikä meillä ole ajanottoa.

Ilmoittaudu mukaan juoksemaan täällä. Voit ilmoittautua myös juoksupäivänä paikan päällä, hinta pysyy samana.

Jos osallistutte ryhmänä, jonka osallistumismaksut maksaa yritys tai yhteisö (jolla on y-tunnus), ilmoittautukaa tapahtumaan täällä.

 

Tule vapaaehtoiseksi

Osallistu tapahtumaan vapaaehtoisena ja tule tekemään juoksusta ikimuistoinen! Vapaaehtoistehtäviin perehdytetään paikan päällä ja Sylvan henkilökunnalta saa tarvittaessa lisätietoja tapahtuman aikana. Hyvän mielen lisäksi saat raitista ilmaa, kohtaat juoksuun osallistuvia ja saat syötävää päivän aikana.

Etsimme vapaaehtoisia auttajia reitille jakamaan vettä, opastamaan, ohjaamaan liikennettä, kannustamaan ja auttamaan maalialueella sekä ilmoittautumis- ja myyntipisteille. Näiden lisäksi etsimme roudareita ja tapahtuman rakentajia sekä purkajia aamuun ja iltapäivään, ja reitin varrelle viihdyttäjiä – jos laulat, tanssit, teet temppuja tai olet muuten vaan viihdyttävä, tule mukaan nostattamaan fiilistä hyvän asian vuoksi!

Vapaaehtoistehtävän kesto riippuu vapaaehtoistehtävästä, mutta etsimme vapaaehtoisia koko tapahtuman ajaksi (noin klo 10-17), aamupäiväksi (noin klo 10-13) ja iltapäiväksi (noin klo 13-17). Voit tulla auttamaan myös tunniksi tai pariksi, kaikki ovat tervetulleita! Voit myös tehdä niin, että tulet aamupäiväksi auttamaan vapaaehtoisena ja sen jälkeen osallistut itse juoksuun.

Vapaaehtoisia tarvitaan yhteensä noin 50. Vapaaehtoisten haku on auki nyt, ilmoittaudu vapaaehtoiseksi sähköisesti täällä. Ilmoittaudu viimeistään torstaina 11.4.

Lisätietoja: vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Elisabet Hallikainen, elisabet.hallikainen@sylva.fi

 

Tule sponsoriksi

Yritys, tue tapahtumaa sponsorina!

Jos haluat mukaan, ota yhteys Sylvan varainhankintapäällikkö
Anna-Leena Mitroon, 050 329 1270, anna-leena.mitro@sylva.fi.

 

Fuck Cancer Run valloittaa myös Tampereen!

Tänä vuonna Fuck Cancer Run järjestetään myös Tampereella 27.4. klo 12-16 Ratinan festivaalipuistossa.

10 km ja 5 km reitit lähtevät Ratinan festivaalipuistosta Pyhäjärven rannan puistoteitä pitkin kohti Hatanpään Arboretumia. 5 km osallistujat kääntyvät Arboretumista takaisin kohti Ratinaa, 10 km juoksijat jatkavat Härmälän rantaan asti ja suuntaavat sieltä takaisin kohti Ratinaa. 1 km esteetön reitti kulkee Ratinassa.

Tampereen tapahtuman järjestävänä tahona toimii Pirkanmaan Syöpäyhdistys. Lisätietoa Tampereen tapahtumasta löydät täältä.

 

Yhteisöissä on VOIMAA!

Syöpään sairastuminen vaikuttaa sosiaaliseen elämään ja yhteisöihin. Sairastumisen kautta voi löytää uusia yhteisöjä ja ystäviä. Perhe ja ystävät olivat Sanna Hyvöselle tärkeä tuki syöpähoitojen aikana. Välillä hän kuitenkin koki olevansa yksin – vertaistoiminnan hän löysi vasta parannuttuaan.

– On tärkeää, että pystyin luottamaan siihen, että hyvät ystävät pysyvät rinnalla, tapahtui mitä tapahtui. Paras tuki oli se, että elämää jatkettiin mahdollisimman normaalisti, Sanna sanoo.

Lue Sannan tarina täältä.